• Lähilankoja suoraan maatilalta
  • 50 euroa ylittävät tilaukset TOIMITUSKULUITTA
  • NOPEAT toimitukset
  • Liity VIP-listalle, saat -10% ETUKOODIN
  • Lähilankoja suoraan maatilalta
  • 50 euroa ylittävät tilaukset TOIMITUSKULUITTA
  • NOPEAT toimitukset
  • Liity VIP-listalle, saat -10% ETUKOODIN
Eco Cashmere - Eettinen  ja ekologinen kashmirlanka

Eco Cashmere - Eettinen ja ekologinen kashmirlanka

Varastossa

Kuvaus

Eco Cashmere on huikean pehmeää, uskomattoman kevyttä ja erittäin kestävää lankaa!

Eco Cashmere on suloinen sekoitus pehmeyttä ja keveyttä, ja sen sävyissä on häivähdys Pohjolan villiä luontoa.

Lanka on eettisesti valmistettu 100% italialaisesta kashmirista. Eco Cashmere on erittäin ekologinen ja eettinen valinta, sillä sen valmistukseen on käytetty sekä kierrätettyä kashmiria että neitsytkashmiria. Langan kashmir ostetaan pieniltä tuottajilta mongoliasta ja koska langasta puolet on kierrätettyä kuitua, valmistusprosessi säästää suuret määrät vettä ja luonnonvaroja. Kuidun osto pieniltä tuottajilta kannustaa tuottajia ylläpitämään kestäviä paimentamis- ja laiduntamistapoja, edistämään eläinten hyvinvointia ja suojelemaan tätä perinteistä elämäntapaa paimentolaisten yhteisöissä. Tämä lanka on upea kokonaisuus ylellistä pehmeyttä, luonnollisia värejä ja käsityön taitoa.

Valmistusprosessin ansiosta Eco Cashmere ei nukkaannu samoin kuin monet kashmirlangat ja niinpä Eco Cashmeresta valmistettu neule säilyy upeana käytöstä toiseen, vuodesta toiseen.

Eco Cashmeresta neulot ylelliset, huikean ihanat ja keveät neuleet, huivit, shaalit ja asusteet. Lanka tuntuu neulojan kädessä niin miellyttävältä, ettet malttaisi laskea sitä käsistäsi! Materiaalin pehmeän ilmava keveys houkuttelee sinua pukeutumaan siihen päästä varpaisiin!

Vahvuus: 300 tex x6
Koko: 50 g / 150 m
Materiaali: 100% kashmir
Puikkokoko: 3 - 4,5 mm

Hoito: Käsinpesu viileässä vedessä tai kuiva/ kemiallinen pesu. Poista tahrat viileällä vedellä. Käsittele kashmirvillaista tuotetta varoen, vältä hankaamasta tuotetta. Tasokuivatus.

Valmistaja Nordic Yarn.


Nordic Yarn on korkealaatuinen lankamerkki, jonka ajatuksena on ekologinen harmonia, tehokas yksinkertaisuus ja toimivuus unohtamatta kauneutta ja pehmeyttä.


Pohjoismaat ovat maailman vihreimpiä maita. Kunnioitus ympäristöä kohtaan ja kestävä muotoilu ovat aina olleet luonnollinen osa kulttuuriamme. Yhteiskunnassa ympäristökysymykset ovat ensisijaisen tärkeitä asioita ja huomattavat investoinnit eko-ohjelmiin tarjoavat resursseja ympäristön suojelemiseen nyt ja tulevaisuudessa. Nämä ovat pohjat, joille Nordic Yarn on rakennettu.
Kierrättämällä yhden arvokkaimmista kuiduista Nordic Yarn on luonut ylellisen langan, joka on sekä ekologinen että taloudellinen uhraamatta mitään niistä ominaisuuksista, joista kashmir tunnetaan. Huolellinen tuotantoprosessi lisää kuitujen kestävyyttä ja vähentää nukkaantumisominaisuuksia.
Joka vuosi keskimääräinen länsimainen kuluttaja heittää pois 35 kiloa vaatteita. Hylätyt Cashmere-vaatteiden kuidut ovat edelleen käyttökelpoisia ja hyvässä kunnossa. Nordic Yarn valitsee manuaalisesti niistä parhaimmat ja yhdistää ne kuluttajille tarkoitettuihin kierrätyskuituihin sekä korkealaatuisiin neitsytkashmirkuituihin. Näin saadaan luotua erittäin ylellisestä lankaa, jossa yhdistyvät mahdollisimman korkea laatu ja ympäristönsuojelu. Nordic Yarnin langat perustuvat muodon ja toiminnan integrointiin, mukavuuteen ja pohjoismaisen filosofian "vähemmän on enemmän" omaksumiseen.

Lankojen villakuidut ostetaan vain pieniltä tuottajilta ja tämä kannustaa tuottajia ylläpitämään kestäviä paimentamis- ja laiduntamistapoja, edistämään eläinten hyvinvointia sekä suojelemaan perinteistä elämäntapaa paimentolaisten yhteisöissä. Näitä upeita, ekologisesti ja eettisesti edistyksellisiä lankoja Eco Cashmeren lisäksi ovat Baby Camel sekä Fine Merino.