• Lähilankoja suoraan maatilalta
  • 50 euroa ylittävät tilaukset TOIMITUSKULUITTA
  • NOPEAT toimitukset
  • Liity VIP-listalle, saat -10% ETUKOODIN
  • Lähilankoja suoraan maatilalta
  • 50 euroa ylittävät tilaukset TOIMITUSKULUITTA
  • NOPEAT toimitukset
  • Liity VIP-listalle, saat -10% ETUKOODIN

Keraaminen lankakulho

alkaen 35,90 €

Kuvaus

Kaunis kuin koru! Keraaminen lankakulho helpottaa huomattavasti neulonta- ja virkkaustöitä. Nyt uutuutena myös pienempi koko!

Lankakerä pysyy hyvin paikallaan keraamisessa lankakulhossa ja kerä pyörii kulhon sisällä kevyesti. Lankakulhossa on paksu pohja, jonka ansiosta se ei liiku lankakerää vetäessä.
Lankakulhon sivussa on kolme reikää, joista voit joko pujottaa lisälangan esimerkiksi kirjoneuletta neuloessasi tai laittaa puikot odottelemaan uutta neulomishetkeä.

Valikoimissamme kahta eri kokoa:

Pieni lankakulho leveys 12 cm, leveys 11 cm

Iso lankakulho leveys 15 cm, korkeus 13 cm

Tuote on kotimaista käsintehtyä keramiikkaa Pohjanmaalta. Kivitavarasavesta dreijalla muotoiltu keraaminen lankakulho on rustiikkisesti muotoiltu ja kauniilla elävällä lasitteella koristeltu. Jokainen lankakulho on käsin dreijattu uniikkituote, joten huomaathan että tuote saattaa poiketa kuvasta lievästi.


Materiaali: vaalea kivitavarasavi. 1240 asteessa polttaminen tekee kulhosta hyvin kestävän ja pitkäikäisen. Lankakulhon valkoinen lasite on elintarviketurvallinen.


Valmistaja Maasta Ceramics


Maasta Ceramics tarjoaa sinulle kestävän ja esteettisesti miellyttävän tuotteen tuomaan iloa koko elämäksi! Valikoimaan kuuluu lankakulhojen lisäksi astiasarjoja, kukkaruukkuja ja erilaisia sisustusesineitä. Kivitavarasavesta piensarjoissa dreijatut keraamiset tuotteet ovat rustiikkisesti muotoillut ja kauniin elävällä lasitteella koristellut.

Maasta Ceramics´n kivitavarasavesta valmistettu keramiikka on poltetaan 1240-asteisessa keramiikkauunissa. Tuotteet dreijataan piensarjoissa ja tekstuuri lisätään jokaiseen esineeseen jälkeenpäin yksitellen käsin. Näin tuotteet henkivät aitoa käsityötä ja se takaa jokaisen esineen uniikin ulkonäön ja yksilöllisyyden. Maasta Ceramics käyttää vain laadukasta kivitavarasavea EU-alueelta ja valmistaa käyttämänsä lasitteet studiolla. Kaikki lasitteet ovat lyijyttömiä.


Kaikki Maasta Ceramics-tuotteet on valmistettu käsityönä Suomessa, alusta loppuun.

Lisätietoja tuotteesta

Värivalikoima
Luonnonvalkoinen