• Lähilankoja suoraan maatilalta
  • 50 euroa ylittävät tilaukset TOIMITUSKULUITTA
  • NOPEAT toimitukset
  • Liity VIP-listalle, saat -10% ETUKOODIN
  • Lähilankoja suoraan maatilalta
  • 50 euroa ylittävät tilaukset TOIMITUSKULUITTA
  • NOPEAT toimitukset
  • Liity VIP-listalle, saat -10% ETUKOODIN

Manos del Uruguay Alegria Merinolanka, 100 g = 405 m

Varastossa

Kuvaus

Manos del Uruguayn Alegria on käsinvärjätty erittäin hienolaatuinen ja kestävä merinolanka polyamidivahvikkeella. Kutittamaton ja iholla erittäin miellyttävän tuntuinen Alegria soveltuu etenkin herkkäihoisille ja on täydellinen valinta sinulle, joka vaadit langalta erityistä pehmeyttä.


Lanka on pehmeää, miellyttävää neuloa ja hyvin riittoisaa, yksi vyyhti riittää reilun kokoiseen sukkapariin. Hienon laatunsa ja pehmeytensä ansiosta Alegria on erinomainen valinta vauvojen ja lastenneuleisiin, mutta soveltuu yhtälailla myös villapaitoihin, asusteisiin ja sukkiin. Langan napakka kierre takaa elastisen ja kevyen, mittansa ja ryhtinsä pitävän lopputuloksen. Valmistaja suosittelee isompien neuletöiden kohdalla ottamaan langan vuoronperään kahdelta eri vyyhdiltä mahdollisten sävyerojen tasoittamiseksi. Tämä fingering-vahvuinen lanka on pehmeää, miellyttävää neuloa ja hyvin riittoisaa, yksi vyyhti riittää reilun kokoiseen sukkapariin.

Alegria tarkoittaa onnellisuutta ja iloa, ja sitä nämä kauniin väriset, suloisen pehmeät langat tuovat sinullekin!


Materiaali: Käsinvärjätty 75 % (superwash) merinovilla, 25 % polyamidi

Mulesing-free

Koko: 100 g = 405 m

Paksuus: 4 ply, fingering

Tiheys: 28-30 s = 10 cm

Puikkosuositus: 2,25 - 3 mm

Hoito-ohje: ensisijaisesti tuuletus tai pesu viileässä vedessä pesukoneen villaohjelmalla / käsinpesuManos del Uruguay (suomeksi Uruguayn kädet) on reilun kaupan sääntöihin sitoutunut tuottoa tavoittelematon organisaatio, jonka tavoitteena on parantaa Uruguayn maaseuduilla asuvien naisten taloudellisia ja sosiaalisia mahdollisuuksia. Manos del Uruguay aloitti toimintansa vuonna 1968 auttaakseen Uruguayn maaseudulla asuvia naisia ​​elättämään itsensä. Tällä tavoin vältyttiin perheiden jakaantumiselta, kun yksi aikuisista joutui hakemaan kaupunkeihin töitä. Ajatuksena oli lähteä hyödyntämään paikallisia, jo olemassaolevia olosuhteita, kuten lampaanvillan saatavuutta ja naisten käsityötaitoa, ja luoda jotain sen pohjalta.

Nykyään Manos on osuuskunta, johon kuuluu 400 naista, jotka kehräävät ja värjäävät käsin lankoja, joita myydään ympäri maailmaa. Jokaisen vyyhdin on allekirjoittanut sen tehnyt nainen - siksi sinä ostajana tiedät tarkalleen, kuka lankasi on värjännyt. Vuodesta 2009 lähtien järjestö on ollut myös World Fair Trade Organizationin jäsen - mikä tarkoittaa, että toiminta perustuu reilun kaupan periaatteisiin. Yksi niistä asioista, jotka tekevät Manos del Uruguayn langoista niin ainutlaatuista, ovat lankojen kauniit värit ja sekoitukset. Salaisuus piilee pienissä erissä, jotka värjätään puulämmitteisissä kattiloissa. Sellaiset tekijät kuin paikallinen vesi, sää ja vuodenaika vaikuttavat kaikki tuotettujen värien hienovaraisiin vivahteisiin.