• Lähilankoja suoraan maatilalta
  • 50 euroa ylittävät tilaukset TOIMITUSKULUITTA
  • NOPEAT toimitukset
  • Liity VIP-listalle, saat -10% ETUKOODIN
  • Lähilankoja suoraan maatilalta
  • 50 euroa ylittävät tilaukset TOIMITUSKULUITTA
  • NOPEAT toimitukset
  • Liity VIP-listalle, saat -10% ETUKOODIN

Manos del Uruguay Fino minivyyhti -setti, 5x 20 g (100 g / 450 m)

Kuvaus

Hemmottele itseäsi kauniilla minisetillä! Manos del Uruguayn Fino Mini-setti sisältää viisi 20 gramman sävyiltään toisiinsa sointuvaa merinovilla-silkki-vyyhtiä, jotka sopivat erinomaisesti hienoihin huiveihin, lasten neuleisiin ja asusteisiin. Kaunis käsinvärjätty minivyyhtisetti on myös aivan ihana lahjaidea!

Fino on yksisäikeinen fingering-paksuinen neulelanka, jossa on silkin pehmeys ja merinovillan vahvuus. Langan kierteen hienovarainen epätasaisuus antaa neuletyöllesi rustiikkista käsintehtyä tunnelmaa, johon silkki lisää ylellisen kiillon ja eleganttisuuden. Tämä huikean pehmeä lanka sopii kaikkiin erityistä pehmeyttä ja hienoutta vaativiin neuleisiin ja asusteisiin. Fino Mini-setti sisältää viisi 20 gramman vyyhtiä, jotka sointuvat sävyiltään täydellisesti yhteen. Ihana luksuslanka sisältää 70 % huippulaadukasta mulesingvapaata merinovillaa ja 30 % silkkiä.


Materiaali: 70% extrafine merinovilla, 30% silkki
Koko/ juoksevuus: 100 g = 450 m (5x 20 g minivyyhdit)
Paksuus: Fingering
Puikkokoko: 3 – 3,5 mm

Neuletiheys: 24-28 s = 10cm

Käsinvärjätty

Pesusuositus: Hellävarainen käsinpesuManos del Uruguay on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on perustettu luomaan työpaikkoja ja elämiseen tarvittavaa palkkaa naisille Uruguayn maaseutukylissä. Organisaatio työllistää pieniä käsityöyrityksiä ja tuottaa kaikki langat eettisesti, käsityöläisten perinteitä kunnioittaen. Yritys on ollut Maailman reilun kaupan järjestön WFTO:n jäsen vuodesta 2009. Organisaation toiminta tukee kestävää kehitystä ja huomioi kaikessa toiminnassaan ihmiset, eläimet (mulesing-vapaa) ja ympäristön. Kaikki langat ovat käsinvärjättyjä ja siten jokainen vyyhti on oma yksilönsä. Jokainen vyyhti on mahdollisuus auttaa uruguaylaista naista elättämään perheensä.