• Lähilankoja suoraan maatilalta
  • 50 euroa ylittävät tilaukset TOIMITUSKULUITTA
  • NOPEAT toimitukset
  • Tilaa uutiskirje, saat TARJOUSKOODIN alpakkasukkiin
  • Lähilankoja suoraan maatilalta
  • 50 euroa ylittävät tilaukset TOIMITUSKULUITTA
  • NOPEAT toimitukset
  • Tilaa uutiskirje, saat TARJOUSKOODIN alpakkasukkiin

Oman tilan 75% alpakkalanka, 140 tex


Kuvaus

Suosi kotimaista villaa! Valitse aidosti suomalainen villalanka. Oman tilan 75% alpakkalanka on perusvahvuista villalankaa suoraan maatilaltamme. Meillä alpakat ja lampaat elävät tyytyväisenä lajinmukaista elämää, saavat elää laumoissa ja laiduntaa. Lanka on kehräytetty kotimaisessa kehräämössä, joka tietää miten karun pohjolan hienot villat saadaan loihdittua mitä hienoimmiksi langoiksi.


Oman tilan 75% alpakkalanka on monikäyttöinen, hieno karstalanka. Langan villakuitu on oman tilamme Manta-, Bertta- ja Fatima-alpakoiden tuottamaa hienoa ja pehmeää villaa, johon on lisätty kotimaista lampaanvillaa. Lanka on kehräysvaiheessa pesty vain kevyesti, jotta sen luonnolliset ominaisuudet on saatu säilytettyä mahdollisimman hyvin. Luonnonvalkoiseen DK-vahvuiseen karstalankaan on helppo yhdistää värejä ja se sopii loistavasti myös värjättäväksi.

Karstalanka on hyvin monikäyttöinen villalanka ja se soveltuu monenlaisiin käsitöihin. Tämä hieno sekoitevillalanka on parhaimmillaan muun muassa unisukkien materiaalina sekä käyttövaatteissa ja asusteissa, kuten neuleet ja huivit, lapaset ja myssyt ym. Alpakkasekoitelanka pysyy aina ryhdikkäänä ja muodossaan ja onkin siksi erinomainen valinta esimerkiksi neulepaitaan. Alpakanvillainen karstalanka soveltuu myös niin loimeksi kuin kuteeksikin perinteisiin kudonnaisiiin, kuten shaaleihin.

Väri luonnonvalkoinen. 100g vyyhdit.

Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia käsittelyitä, joten langassa on tallella villan lämmittävyys sekä kosteudenimemiskyky. Ei koinsuojausta.

Koostumus: 75% alpakka, 25% lammas

Koko: vyyhti n. 100 g

Paksuus/juoksevuus: 140 TEX x 3, pituus n. 230m, DK

Puikkosuositus käsialasta riippuen 3-4

Kehräytys Pirtin Kehräämö, Mikkeli


Lisätietoja tuotteesta

Väri
Luonnonvalkoinen