• Lähilankoja suoraan maatilalta
  • 50 euroa ylittävät tilaukset TOIMITUSKULUITTA
  • NOPEAT toimitukset
  • Liity VIP-listalle, saat -10% ETUKOODIN
  • Lähilankoja suoraan maatilalta
  • 50 euroa ylittävät tilaukset TOIMITUSKULUITTA
  • NOPEAT toimitukset
  • Liity VIP-listalle, saat -10% ETUKOODIN

Perinteinen, pehmeä kotimainen karitsan villalanka, 180x3, 100 g / 185 m

alkaen 9,60 €

Kuvaus

Pehmeä, perinteinen karitsan villalanka on kolmisäikeinen, pienellä kehräämöllä kehrätty karstavillalanka, josta huokuu aitous ja kotimaisen villanlangan perinteikkyys.

Kaunista ja pehmeää 100% karitsan villasta kehrättyä lankaa noin 100 gramman vyyhdeissä, kahdessa luonnollisessa sävyssä. Perinteisen villalangan laadukas villakuitu on urjalalaisen Peurapellon lammastilan lampaista. Perinteinen karstalanka on hyvin monikäyttöistä ja vaikka se parhaimmillaan onkin villasukissa ja muissa asusteissa, soveltuu se aivan kaikenlaisiin käsitöihin. Tämä lanka sopii myös neule- ja virkkuutöiden lisäksi niin loimeksi kuin kuteeksikin perinteisiin kudonnaisiin. Eettistä, ekologista ja eläinystävällistä!

Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia käsittelyitä. Lanka on pesty vain kevyesti kehräämöllä, joten langassa on tallella aito lanoliini ja villan lämmittävyys sekä kosteudenimemiskyky. Kemiallisesti käsittelemätön lanka on herkemmällekin iholle turvallinen käyttää.

Kaksi kaunista luonnonväriä, vaalea Utu ja tumma Korpi.

Materiaali: 100% suomalainen karitsanvilla. Ei koinsuojausta.

Koko/ juoksevuus: 100 g = n. 185 m

Paksuus 180 TEX x 3, Worsted / Aran

Puikkosuositus käsialasta riippuen 5,0 - 6,5

Villapesu 30 asteessa

Tuottaja: Peurapellon Lammas, Urjala Kehro

Kehräytys Salo-Angora, Ylöjärvi
Peurapellon lammastila sijaitsee Urjalassa Kehron kylässä nimensä mukaisesti keskellä peuroja ja peltoja. Lammastilalla tuotetaan karitsanlihaa ja sivutuotteina villaa ja taljoja. Tilan toiminta on pienimuotoista ja eläinlähtöistä. Eläinten hyvinvointi on ensisijaisen tärkeää ja se ohjaa kaikkea käytännön tekemistä. Tutustu Peurapellon lammastilaan www.facebook.com/peurapellonlammas