• Lähilankoja suoraan maatilalta
  • 50 euroa ylittävät tilaukset TOIMITUSKULUITTA
  • NOPEAT toimitukset
  • Liity VIP-listalle, saat -10% ETUKOODIN
  • Lähilankoja suoraan maatilalta
  • 50 euroa ylittävät tilaukset TOIMITUSKULUITTA
  • NOPEAT toimitukset
  • Liity VIP-listalle, saat -10% ETUKOODIN

Sulo BabyAlpakka-lanka

Varastossa

Kuvaus

Fingering-vahvuinen, suloisen pehmoinen Sulo BabyAlpakkalanka sopii erityisen hyvin kevyisiin, lämpimiin vauvan- ja lastenneuleisiin sekä muihin neule- ja virkkaustöihin.

Silkkisen pehmeä babyalpakkakuitu on sileämpää ja kevyempää kuin tavallinen villa eikä sisällä lanoliinia, joten se sopii myös useimmille allergisille ja herkkäihoisille. Lanka soveltuu erinomaisesti myös neulekoneelle.

Jokainen vyyhti on värjätty käsin pienissä erissä ja on siten aina oma väriyksilönsä. Isommissa neule- ja virkkaustöissä suosittelemme jäljen tasaisuuden varmistamiseksi raidoittamaan langanloppu seuraavan kerän alun kanssa.

SuloShopin lankavyyhdit värjätään käsin pienissä erissä Turussa, pienen taidepajan tiloissa. Langat on värjätty villalangoille tarkoitetulla ympäristöystävällisillä kevyttekstiiliväreillä. Jokainen vyyhti on värjäyksen jälkeen pesty villanpesuaineella, huuhdeltu, kuivatettu ja tuuletettu. SuloShopin lankojen pehmeät värivivahteet heräävät eloon pienemmissä neuletöissä, tai yhdistettynä yksivärisen langan kanssa kirjoneuleisiin. Visioi ja kokeile eri väripintoja ja lankalaatuja ennakkoluulottomasti. Näin saat luotua persoonallisia ja jäljittelemättömiä neuletöitä.

Suosittelemme kaikille neuletöillesi puhdistusohjeeksi ensisijaisesti tuuletusta tai käsinpesua joko villanpesuaineella tai marseillesaippualla.

Valikoimissamme väri Niittylampi.
Langan paksuus: Fingering, 4-säikeinen
Materiaalit: 100 % Baby Alpakka
Koko: 100 g / n. 400 m
Puikkosuositus: 2.5-3 mm
Pesuohje: Käsinpesu kädenlämpöisessä vedessä. Kuivatus vaakatasossa.
Villan alkuperämaa: Peru

Värjäys: SuloShop, Anni Pitkänen


SuloShopin langat ovat syntyneet Suloshopin perustajan, Annin omasta tarpeesta löytää omiin neuleisiin yksilöllisiä ja vivahteikkaita väripaletteja. Luonnon muuntautuvan sävymaailmaan tutkiskelu on tahdosta riippumaton toiminto, joka inspiroi Annia värjääjänä ja neulojana päivittäin. Hänen tavoitteenaan on luoda moniulotteisia lankoja joita neulottaessa värien toisto on yllätyksellistä ja joissa on jäljellä vaalean villan rouheus, pehmeys ja valo. Onnellisia & insipiroivia neulehetkiä!

Lisätietoja tuotteesta

Väri
Niittylampi (Sini-vihreä-valkoinen)