• Lähilankoja suoraan maatilalta
  • 50 euroa ylittävät tilaukset TOIMITUSKULUITTA
  • NOPEAT toimitukset
  • Liity VIP-listalle, saat -10% ETUKOODIN
  • Lähilankoja suoraan maatilalta
  • 50 euroa ylittävät tilaukset TOIMITUSKULUITTA
  • NOPEAT toimitukset
  • Liity VIP-listalle, saat -10% ETUKOODIN
Sulo Silkkimerinolanka

Sulo Silkkimerinolanka

Varastossa

Kuvaus

Fingering-vahvuinen, sileän samettinen merinon ja mulberrysilkin sekoitus sopii aivan kaikenlaisiin neuletöihin.

Hengittävä ja pehmeä lanka vauvan- ja lastenneuleisiin, keveisiin kesäneuleisiin ja huiveihin. Sopii erinomaisesti myös virkkaukseen sekä kulkee keveästi ohutlankaneulekoneessa.

Silkki on tuotettu tarhatuista ja hoidetuista silkkitoukista jotka syövät mulberi-kasvin lehtiä. Kotiloista saatava silkki kerätään ja käsitellään eettisesti ja ympäristöä rasittamatta.

Jokainen vyyhti on käsinvärjätty pienissä erissä ja siten aina oma väriyksilö. Isommissa neule- ja virkkaustöissä suosittelemme jäljen tasaisuuden varmistamiseksi raidoittamaan langanloppu seuraavan kerän alun kanssa.

SuloShopin lankavyyhdit värjätään pienissä erissä Turussa, pienen taidepajan tiloissa. Langat on värjätty villalangoille tarkoitetulla ympäristöystävällisillä kevyttekstiiliväreillä. Jokainen vyyhti on värjäyksen jälkeen pesty villanpesuaineella, huuhdeltu, kuivatettu ja tuuletettu.

SuloShopin lankojen pehmeät värivivahteet heräävät eloon pienemmissä neuletöissä, tai yhdistettynä yksivärisen langan kanssa kirjoneuleisiin. Visioi ja kokeile eri väripintoja ja lankalaatuja ennakkoluulottomasti. Näin saat luotua persoonallisia ja jäljittelemättömiä neuletöitä.

Valikoimissamme kaunis, hempeä väri: Morsian.

Langan paksuus: Fingering, 4-säikeinen
Materiaalit: 75 % Superwash Merino, 25 % Mulberry Silk
Koko/juoksevuus: 100 g = n. 400 m
Puikkosuositus: 2.5 - 3 mm
Pesuohje: Käsin tai villapesuohjelma 30°. Kuivatus vaakatasossa.

Villan alkuperämaa: Peru

Värjäys: SuloShop, Anni Pitkänen


SuloShopin langat ovat syntyneet Suloshopin perustajan, Annin omasta tarpeesta löytää omiin neuleisiin yksilöllisiä ja vivahteikkaita väripaletteja. Luonnon muuntautuvan sävymaailmaan tutkiskelu on tahdosta riippumaton toiminto, joka inspiroi Annia värjääjänä ja neulojana päivittäin. Hänen tavoitteenaan on luoda moniulotteisia lankoja joita neulottaessa värien toisto on yllätyksellistä ja joissa on jäljellä vaalean villan rouheus, pehmeys ja valo. Onnellisia & insipiroivia neulehetkiä!

Lisätietoja tuotteesta

Väri
Morsian (hempeän vaaleanpunainen)