• Lähilankoja suoraan maatilalta
  • 50 euroa ylittävät tilaukset TOIMITUSKULUITTA
  • NOPEAT toimitukset
  • Liity VIP-listalle, saat -10% ETUKOODIN
  • Lähilankoja suoraan maatilalta
  • 50 euroa ylittävät tilaukset TOIMITUSKULUITTA
  • NOPEAT toimitukset
  • Liity VIP-listalle, saat -10% ETUKOODIN

Supersuloiset Nenni&Friends-korvakorut

Kuvaus

No nyt! Jokaisen kanamuijan must-have-korvikset löytyvät nyt täältä! Ihanat Nenni&Friends-hahmot Aulis Ankka, Kaisa Kana ja Topi Tipu ovat päässeet seikkailemaan nyt myös korvakoruina ja kulkevat matkassasi minne ikinä menetkin. Voitko söpömpiä korvakoruja enää edes kuvitella?

Nämä korvakorut ovat näyttävät, mutta tuntuvat ihanan kevyiltä korvissa, ovat kuin höyhenenkevyet ja siksi hyvin miellyttävät käyttää! Korvikset on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista ja metalliosat ovat turvallista, ruostumatonta kirurginterästä, joten nämä sopivat myös sinulle, vaikka ihosi olisikin herkempi kuin pienellä tipulla.

Korut ovat kaksipuoleisia, eli molemmin puolin kuvioituja. Korut on ovat alusta loppuun kotimaista käsityötä, luonnollisesti!


Materiaali: Korvakorujen puuosa on suomalaista korkealaatuista koivuvaneria ja valmistettu laserleikkaamalla. Vaneri on PEFC- ja FSC-sertifioitu. Metalliset koruosat ovat ruostumatonta kirurginterästä (304) ja ne sopivat hyvin herkkäihoisille sekä allergisille.
Koko: vaneriosien korkeus on n. 57 mm.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Alkuperäinen tuotteissa esiintyvä hahmo on tehty pääosin kierrätyspaperista.

Valmistaja: Jenni Kurkinen, Nenni&FriendsNenni & Friends

Nenni & Friends on vuonna 2018 perustettu yhden naisen yritys, joka sijaitsee Seinäjoella. Yrityksen keulakuvia ovat pääosin sanomalehdistä käsin valmistetut persoonalliset eläinhahmot, jotka seikkailevat nyt myös julisteissa ja korteissa.

Yrityksen ytimenä on söpöys ja sen levittäminen ympäröivään maailmaan suloisten eläinhahmojen kautta. Jokaisella eläinhahmolla on oma tarinansa kerrottavanaan, ovathan ne uniikkeja yksilöitä. Maailma tarvitsee söpöjä asioita, koska niiden avulla voi saada ihmiset hymyilemään!