• Lähilankoja suoraan maatilalta
  • 50 euroa ylittävät tilaukset TOIMITUSKULUITTA
  • NOPEAT toimitukset
  • Liity VIP-listalle, saat -10% ETUKOODIN
  • Lähilankoja suoraan maatilalta
  • 50 euroa ylittävät tilaukset TOIMITUSKULUITTA
  • NOPEAT toimitukset
  • Liity VIP-listalle, saat -10% ETUKOODIN

Villanka 2-säikeinen karstalanka, 140x2, 100 g / 350 m

Kuvaus

Kaksisäikeinen karstalanka on monikäyttöinen villalanka, joka soveltuu aivan kaikenlaisiin käsitöihin.

Karstalanka on perinteinen yleislanka, jossa yhdistyy suomalaisen lampaanvillan rouhean lämpimät ominaisuudet, kestävyys ja monikäyttöisyys. Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia käsittelyitä, joten langassa on tallella aito villan lämmittävyys sekä kosteudenimemiskyky. Kemiallisesti käsittelemätön lanka on herkemmällekin iholle turvallinen käyttää.

140 tex x2 karstalanka on perinteistä DK-vahvuista lankaa hieman ohuempaa, ja soveltuu käyttövaatteisiin ja asusteisiin kuten lapasiin, villasukkiin ja myssyihin sekä villapaitoihin ja huiveihin.

Koostumukseltaan napakka karstalanka pysyy käytössä ryhdikkäänä eikä nyppyynny turhan herkästi. Karstalanka soveltuu neulonnan ja virkkauksen ohella myös erinomaisesti kudontaan ja sitä voi käyttää shaaleihin, perinnepeittokankaisiin, vippeleihin ja muihin perinteisiin kudonnaisiin.

Karstalanka myös huopuu pehmeästi ja kauniin tasaisesti ja sen huopumisominaisuutta voidaan myös käyttää hyväksi pesukoneessa huovutettavissa tuotteissa. Huovuttamalla saat lisävahvuutta tuotteisiin.

Ei koinsuojausta.

Langat on värjätty PMK-värjäämö Oy:ssä Kyröskoskella.

Vahvuus Sport / DK.

Vyyhtikoko: 100g = n. 350 m

Paksuus: 140 tex x2

Materiaali: 100 % suomalainen lampaanvilla

Puikkosuositus: 2 - 2,5 mm

Pesusuositus: Käsinpesu tai pesukoneessa hellävaraisella villaohjelmalla.

Valmistaja: Pirtin KehräämöPirtin Kehräämö on suurin suomalaisen lampaanvillan jatkojalostaja ja se on ylläpitänyt suomalaisen lampaanvillan jalostusta jo vuodesta 1949. Kehräämön kaikki tuotteet valmistetaan kotimaisesta villasta, joka ostetaan suoraan kotimaisilta lammastiloilta. Pirtin kehräämön laajaan tuotevalikoimaan kuuluu mm. laadukkaat karsta-, kampa-, matto- ja hahtuvalangat sekä huovutusvillat ja hahtuvakiekot. Ja nämä kaikki ovat luonnollisesti 100% suomalaista villaa. Kehräämö myös valmistaa asiakkaiden omista villoista tuotteita. Pirtin Kehräämö on suurin suomalaisen lampaanvillan jatkojalostaja ja se on ylläpitänyt suomalaisen lampaanvillan jalostusta jo vuodesta 1949. Kehräämön kaikki tuotteet valmistetaan kotimaisesta villasta, joka ostetaan suoraan kotimaisilta lammastiloilta. Pirtin kehräämön laajaan tuotevalikoimaan kuuluu mm. laadukkaat karsta-, kampa-, matto- ja hahtuvalangat sekä huovutusvillat ja hahtuvakiekot. Ja nämä kaikki ovat luonnollisesti 100% suomalaista villaa. Kehräämö myös valmistaa asiakkaiden omista villoista tuotteita.