Villanka Karstalanka 180 tex x3


Kuvaus

Villangan karstalanka on monikäyttöinen villalanka, joka soveltuu aivan kaikenlaisiin käsitöihin.

Karstalanka on perinteinen yleislanka, jossa yhdistyy suomalaisen lampaanvillan rouhean lämpimät ominaisuudet, kestävyys ja monikäyttöisyys. Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia käsittelyitä, joten langassa on tallella aito villan lämmittävyys sekä kosteudenimemiskyky. Kemiallisesti käsittelemätön lanka on herkemmällekin iholle turvallinen käyttää.

Uusissa upeissa sävyissä on syvyyttä, sillä ne on värjätty harmaalle langalle. Harmaa pohjaväri antaa langan sävyyn meleerattua, huikean kaunista elävyyttä.

Parhaimmillaan karstalanka soveltuu käyttövaatteisiin ja paksun pehmeisiin asusteisiin kuten lapasiin, villasukkiin ja myssyihin sekä villapaitoihin, huiveihin ja muihin asusteisiin.

Koostumukseltaan napakka karstalanka pysyy käytössä ryhdikkäänä eikä nyppyynny turhan herkästi. Karstalanka soveltuu erinomaisesti kudontaan ja sitä voi käyttää niin loimeksi kuin kuteeksikin shaaleihin, perinnepeittokankaisiin ja muihin perinteisiin kudonnaisiin.

Karstalanka myös huopuu pehmeästi ja kauniin tasaisesti ja sen huopumisominaisuutta voidaan myös käyttää hyväksi pesukoneessa huovutettavissa tuotteissa. Huovuttamalla saat lisävahvuutta tuotteisiin.

Tuotteen valmistuksessa ei ole myöskään käytetty kemiallisia käsittelyitä. Ei koinsuojausta.

Vyyhtikoko: 100g = n. 180 m

Paksuus: 180 tex x3

Materiaali: 100 % suomalainen lampaanvilla

Puikkosuositus: 3 - 4 mm

Pesusuositus: Käsinpesu tai pesukoneessa hellävaraisella villaohjelmalla.

Valmistaja: Pirtin KehräämöPirtin Kehräämö on suurin suomalaisen lampaanvillan jatkojalostaja ja se on ylläpitänyt suomalaisen lampaanvillan jalostusta jo vuodesta 1949. Kehräämön kaikki tuotteet valmistetaan kotimaisesta villasta, joka ostetaan suoraan kotimaisilta lammastiloilta. Pirtin kehräämön laajaan tuotevalikoimaan kuuluu mm. laadukkaat karsta-, kampa-, matto- ja hahtuvalangat sekä huovutusvillat ja hahtuvakiekot. Ja nämä kaikki ovat luonnollisesti 100% suomalaista villaa. Kehräämö myös valmistaa asiakkaiden omista villoista tuotteita.