• Lähilankoja suoraan maatilalta
  • 50 euroa ylittävät tilaukset TOIMITUSKULUITTA
  • NOPEAT toimitukset
  • Liity VIP-listalle, saat -10% ETUKOODIN
  • Lähilankoja suoraan maatilalta
  • 50 euroa ylittävät tilaukset TOIMITUSKULUITTA
  • NOPEAT toimitukset
  • Liity VIP-listalle, saat -10% ETUKOODIN

Villanka Karstalanka, 180 x3, 100 g / 180 m, luonnonvärit

Kuvaus

Villangan karstalanka on mainio, monikäyttöinen villalanka, joka soveltuu aivan kaikenlaisiin käsitöihin. Ja paitalankanahan tämä on aivan ehdoton.

Karstalanka on perinteinen yleislanka, jossa yhdistyy suomalaisen lampaanvillan rouhean lämpimät ominaisuudet, kestävyys ja monikäyttöisyys. Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia käsittelyitä, joten langassa on tallella aito villan lämmittävyys sekä kosteudenimemiskyky. Kemiallisesti käsittelemätön lanka on herkemmällekin iholle turvallinen käyttää.

Kauniit maanläheiset sävyt sointuvat yhteen ja sopivat mainiosti myös yhdistettäväksi ja pohjaväriksi erilaisiin neuleprojekteihin, kaarrokeneuleisiin, villatakkeihin ja lämpimiin asusteisiin. Näihin rauhallisiin väreihin voit vaivattomasti yhdistää valikoimistamme löytyviä Villangan upeita erikoisvärejä, jotka löydät täältä: www.kampintila.com/p/erikoisera-villanka-karstalanka-180-x3-100-g-180-m


Parhaimmillaan karstalanka soveltuu käyttövaatteisiin ja paksun pehmeisiin asusteisiin kuten lapasiin, villasukkiin ja myssyihin sekä villapaitoihin, huiveihin ja muihin asusteisiin.

Tämä koostumukseltaan mukavan napakka karstalanka pysyy käytössä ryhdikkäänä eikä nyppyynny turhan herkästi. Karstalanka myös huopuu pehmeästi ja kauniin tasaisesti ja sen huopumisominaisuutta voidaan myös käyttää hyväksi pesukoneessa huovutettavissa tuotteissa. Huovuttamalla saat lisävahvuutta tuotteisiin.

Karstalanka soveltuu erinomaisesti kudontaan ja sitä voi käyttää niin loimeksi kuin kuteeksikin shaaleihin, perinnepeittokankaisiin ja muihin perinteisiin kudonnaisiin.

Tuotteen valmistuksessa ei ole myöskään käytetty kemiallisia käsittelyitä. Ei koinsuojausta.

Vyyhtikoko: 100 g = n. 180 m

Paksuus: 180 tex x3, aran/ worsted

Materiaali: 100 % suomalainen lampaanvilla

Puikkosuositus: 3 - 4 mm

Pesusuositus: Käsinpesu tai pesukoneessa hellävaraisella villaohjelmalla.

Valmistaja: Pirtin KehräämöPirtin Kehräämö on suurin suomalaisen lampaanvillan jatkojalostaja ja se on ylläpitänyt suomalaisen lampaanvillan jalostusta jo vuodesta 1949. Kehräämön kaikki tuotteet valmistetaan kotimaisesta villasta, joka ostetaan suoraan kotimaisilta lammastiloilta. Pirtin kehräämön laajaan tuotevalikoimaan kuuluu mm. laadukkaat karsta-, kampa-, matto- ja hahtuvalangat sekä huovutusvillat ja hahtuvakiekot. Ja nämä kaikki ovat luonnollisesti 100% suomalaista villaa. Kehräämö myös valmistaa asiakkaiden omista villoista tuotteita.