Kampin Tila sijaitsee Lopella, Kormun kylässä kauniissa maalaismiljöössä.

Alpakkatuotteidemme tuotenimi on Mäntyniemen Alpakat. Nimi tulee kotitilaltamme ja se on myös kasvattajanimemme, eli sen saavat nimensä etuliitteeksi kaikki tilallamme syntyneet vasat ja kilit.

Mäntyniemen tilan päärakennus on seissyt paikoillaan jo vuodesta 1851 saakka ja on ollut meidän omistuksessamme vuodesta 2004 heinänviljely- ja hevostilana. Nyttemmin niityillä vaeltelee myös alpakoita ja tuotamme niiden villoista lankaa. Langan lisäksi verkkokauppamme valikoimissa on kotimaisia alpakka- ja käsityölankoja, laadukkaita alpakanvillatuotteita, käsityötuotteita sekä tilan omaa raakavillaa eri muodoissa.

Alpakoiden naapureina tilallamme asustelee lampaita, vuohia, hevosia ja poneja, kanoja ja kalkkunoita sekä pupuja ja kolme kissaa. Pihaa vahtii irlanninsusikoira Conan, maailman lempein jättiläinen. 

Alpakoiden kanssa vierailemme erilaisissa yleisötapahtumissa, pidämme hauskaa agilityradalla sekä rentoudumme kävelyretkillä. Voit kutsua meidät kyläilemään omaan tapahtumaasi! Alpakkamme ovat tottuneet kulkemaan myös sisätiloissa ja he ovat sisäsiistejä. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä!

Seuraa meitä myös Facebookissa, Instagramissa, Pinterestissä ja Twitterissä.