">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Tietoja meistä

Alpakkatila, verkkokauppa ja lankojen tilamyymälä Kampin Tila

Kampin Tila sijaitsee Kanta-Hämeessa Lopella, Kormun kylässä kauniissa maalaismiljöössä.

Tilamme päärakennus on seissyt paikoillaan jo vuodesta 1851 saakka ja on ollut meidän omistuksessamme vuodesta 2004 heinänviljely- ja hevostilana. Nykyisin niityillä vaeltelee myös alpakoita ja tuotamme niiden villoista lankaa. Alpakoiden naapureina tilallamme asustelee lampaita ja vuohia, poneja, kanoja, kalkkunoita, ankkoja sekä marsuja ja kolme kissaa. Pihan vahdin virkaa toimittavat lempeä jätti, irlanninsusikoira Conan sekä perheen uusin tulokas, saksanpaimenkoira Popi.

Tilamme nimi on Mäntyniemi, ja se on myös kasvattajanimemme eli sen saavat nimensä etuliitteeksi kaikki tilallamme syntyneet vasat, kilit ja muut eläinpienokaiset.

Lankakauppa kampin Tila on verkkokauppa sekä pieni lankojen tilamyymälä. Oman tilan langan lisäksi valikoimissamme on laaja valikoima erilaisia kotimaisia villalankoja ja muita käsityölankoja, laadukkaita alpakanvillatuotteita, käsityötuotteita sekä tilan omaa raakavillaa eri muodoissa.

Verkkokauppaa ja Lankapuotia hoitaa Mari, tilan emäntä ja yleishäärä. Talon väkeen kuuluu myös tilan isäntä Hannu sekä viisi poikaa.


https://www.hameensanomat.fi/kanta-hame/elaimet-ovat-loppilaiselle-mari-kampille-harrastus-ja-elamantapa-mutta-apuna-myos-sijaisvanhemmuudessa-poneja-hoitaessa-on-selvinnyt-monia-kipeita-asioita-2517139/?fbclid=IwAR0RB-k1-Be6c-IYJaGFVEfnmUQUzSKNfL160v_g9o4cSK6WoKADEwGwKsA


Tule mukaamme somesivuillemme Facebook ja Instagram ja pääset seurailemaan tilamme tapahtumia ja Lankapuodin uutisia!


Psst. Vierailemme alpakoiden kanssa myös erilaisissa yleisötapahtumissa. Voit kutsua meidät kyläilemään omaan tapahtumaasi! Alpakkamme ovat tottuneet kulkemaan myös sisätiloissa ja he ovat sisäsiistejä. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä!