Käsityökauppasi verkossa
3-säikeinen Villanka Villasilkkilanka, 140x3, 100 g / 220-230 m
Loppunut

3-säikeinen Villanka Villasilkkilanka, 140x3, 100 g / 220-230 m

11,90 €
sis. 24 % ALV
Villasilkkilangassa yhdistyvät villan ja silkin ominaisuudet; silkki tuo lankaan ylellisen pehmeää, kaunista kiiltoa ja villa antaa lämmittävää kuohkeutta.
Loppunut

Silkki ja villa -miten ihana materiaalisekoitus! Kauniin himmeän kiiltävästä villasilkkilangasta neulot ja virkkaat suloiset unisukat, ylelliset huivit, myssyt ja muut asusteet, pehmoiset vauvannutut tai vaikkapa kauniin torkkupeiton.

Kolmesaikeinen 140 tex villasilkkilanka on huikean kaunis käsityölanka erinomaisilla ominaisuulla varustettuna. Villasilkkilangassa yhdistyvät villan ja silkin hienot ominaisuudet; silkki tuo lankaan ylellisen pehmeää, kaunista kiiltoa sekä hieman viilentää ja lampaanvilla tuo lankaan kuohkeutta sekä lämmittävää ja kosteutta sitovia ominaisuuksia. Silkki tekee langasta niin miellyttäväntuntuisen ihoa vasten, että se käy herkemmällekin iholle ja on erityisen ihana lankavalinta esimerkiksi vauvojen neuleisiin sekä laadullisesti vaativampiin neuleprojekteihin. Tämä kolmesäikeinen perusvahvuinen lanka sopii niin neulottavaksi kuin virkattavaksi. 

Langassa on käytetty ekologista kierrätyssilkkiä. Villasilkkilangan upea eläväpintaisuus on saatu sekoittamalla villakuituun valkeaa silkkiä.

Valikoimissamme kauniin luonnolliset värit vaalea hopeanharmaa ja meleerattu tummanharmaa. 

Villasilkkilanka on mainio valinta myös värjäykseen, silkki ottaa väriä hieman eri tavalla kuin villa, joten lopputuloksena on eläväinen, meleeratun sävyinen lanka. Kokeile ja ihastu!

Materiaali: 70 % suomalaista lampaanvillaa, 30 % kierrätyssilkkiä

Vyyhtikoko: vaaleanharmaa 100 g = n. 230 m, meleerattu musta 100 g = n. 220 m

Vahvuus: DK

Paksuus: 140 tex x3

Puikkosuositus: 3 - 4 mm

Pesusuositus: Käsinpesu, villapesu

Valmistaja: Pirtin Kehräämö

Arvosana