Käsityökauppasi verkossa
Aito kotimainen Lampaantalja
Aito kotimainen Lampaantalja
Aito kotimainen Lampaantalja

Aito kotimainen Lampaantalja

110,95 €
sis. 24 % ALV
Kaunis, kotimainen lampaantalja sopii moneen käyttöön ja on kestävä ja ekologinen valinta! Katso mitat ja tarkemmat yksilölliset tiedot tuotekuvauksesta!
Saatavuus 2 kpl

Ihanat, tiivisvillaiset lampaantaljat sisustukseen, lämmikkeeksi tai vaikkapa lemmikille pediksi.

Taljojen nahka on napakkaa ja pitää taljan hyvin paikoillaan, jolloin taljat soveltuvat hyvin myös lattialla käytettäväksi. Huomaathan, että jokainen talja on yksilöllinen ja niin nahassa kuin karvassakin on yksilöllisiä eroja. Kaikki valikoimamme taljat ovat uniikkeja kappaleita ja taljojen yksilölliset strategiset mitat löydät kunkin taljan tuotetiedoista.

Lampaantaljan villa on puhdasta luonnonkuitua, joka tuntuu heti lämpimältä. Aidon villan ansiosta talja on kylmällä ilmalla lämmin ja kuumalla viileä eikä hiosta. Aito ja laadukas villatalja hylkii likaa ja kestää käytöstä riippuen kulutusta jopa vuosikymmenten ajan.

Lampaantaljan käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja taljat ovatkin erityisen suosittuja vauvaperheissä niiden uskomattoman lämmön ja pehmeyden vuoksi! Niitä voidaan käyttää mm. vauvojen vaunuissa, rattaissa ja pulkassa, sisustuksessa, pyörätuolissa lämmikkeenä ja painehaavojen ehkäisyyn, auton penkille, lemmikin alustaksi tai vaikkapa hevosen satulan alla satulahuopana. Aito lampaantalja on myös arvostettu lahjaidea!

Taljojen yksilölliset kuvaukset:

Tumma talja, väri kaunis luonnonmusta, hyvin lyhytvillainen ahvenanmaanlampaan talja. Taljan pituus noin 105 cm ja leveys taljan leveimmästä kohdasta on noin 77 cm. Villa on samettisen "karvamaista", erittäin lyhyttä ja tiivistä. Villan pituus on noin 1 cm. Ohut ja notkea talja soveltuu hyvin monenlaiseen eri käyttökohteeseen.


Taljat on valmistettu suomalaisista lampaannahoista

Lampaan talja on aito luonnontuote ja lihantuotannon sivutuotteena ekologinen valinta. Kaikki taljat on valmistettu suomalaisista lampaannahoista, suomalaisella ammattitaidolla. Jokaisen lampaantaljan valmistusprosessi sisältää kymmeniä erilaisia ammattitaitoa vaativia työvaiheita ja prosessi kestää kahdesta kolmeen viikkoa.

Nahka on parkittu alunalla. Talja puhdistetaan tuulettamalla, hakkaamalla villapuolta lumeen tai pyyhkimällä sitä miedolla saippuavedellä nahkapuolta kastelematta. Vaikeimpien tahrojen puhdistukseen suositellaan kemiallista pesua.

Valmistaja Rantasen Nahkajalostamo AyTaljan hoito-ohje (Suomen lammasyhdistys)

  • Yleensä taljan hoidoksi riittää tuuletus ja pudistelu ulkoilmassa.
  • Taljan voi “pestä” pakkaslumessa. Talja jäähdytetään ennen lumipesua kastumisen estämiseksi.
  • Litistyneen suoravillaisen taljan voi kuohkeuttaa harjaamalla.
  • Taljaa ei saa kastella, sillä se kovettuu kastuttuaan. Kovettunutta taljaa voi yrittää pehmentää hieromalla ja rutistelemalla. Apuna voi käyttää myös huonekaluille tarkoitettua nahanhoitoainetta.


Arvosana