Käsityökauppasi verkossa
Alpakan karstattu villa, erä 450 g
Uutuus

Alpakan karstattu villa, erä 450 g

39,95 €
sis. 24 % ALV
Karstattua alpakanvillaa. Sekaisin eri värejä. Koostumukseltaan erässä osa on kiinteämpää karstalevyä, osa irtonaista karstavillaa. Huovutukseen ja kehruuseen.
Saatavuus 1 kpl

Erä karstattua alpakanvillaa. Sekaisin eri värejä. Koostumukseltaan erässä osa on kiinteämpää karstalevyä, osa irtonaista karstavillaa. Konekarstattu.

Erä tilan omien alpakoiden tuottamaan untuvanpehmeää villaa, joka on koneellisesti karstattu levymäiseen muotoon, jolloin sitä on helppoa jatkokäsitellä. 100% kotimainen tuote!

Huovutusvillalevy koostuu useasta ohuen ohuesta villaharsokerroksesta. Villa on karstaamalla esikäsitelty siten, että sitä on helppo jatkojalostaa joko huovutustuotteeksi tai langan kehräykseen. Huovutusvilla soveltuu niin märkähuovutukseen kuin neulahuovutukseen. Lisäksi se on mainio materiaali kaikenlaisiin askarteluihin. Huovutusvilla käy myös täytteeksi esimerkiksi istuinalusiin, peitteisiin, leluihin. Nämä tuotteet ovat luonnonväreissä eikä niitä ole värjätty, mutta huovutusvillalevy soveltuu myös värjättäväksi. 

Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia käsittelyitä. Ei koinsuojausta.

Tuote sisältää useaa eri värisävyä.

Myyntierä 450 g pussi.

Materiaali 100% alpakanvilla

Villan karstaus Kehräämö Mustalammas

Tuottaja Kampin Tila

Arvosana