Alpakan raakavilla 100g
Alpakan raakavilla 100g Alpakan raakavilla 100g Alpakan raakavilla 100g Alpakan raakavilla 100g Alpakan raakavilla 100g Alpakan raakavilla 100g
Kampin Tila

Alpakan raakavilla 100g

Alpakan raakavilla soveltuu erinomaisesti käsin kehrättäväksi, huovutettavaksi sekä erilaisiin käsitöihin.

8,90 €

Alpakan raakavilla on hienoa ja helppoa käsitellä,  pitkäkuituista ja erittäin pehmeää.


Alpakan raakavilla on tilamme omien alpakoiden tuottamaa. Villa on kevyesti puhdistettu eli isoimmat roskat on poistettu, mutta villaa ei ole pesty eikä muutenkaan käsitelty. Alpakan raakavilla soveltuu erinomaisesti mm. kehruuseen, huovutettavaksi sekä monenlaisiin askarteluihin ja käsitöihin. Pitkän kuitunsa ansiosta alpakanvillaa on helppoa ja miellyttävää kehrätä. Puhdasta alpakanvillaa voit käyttää myös hoitovillan tavoin ihoa suojaamaan ihorikoissa ja hautumissa. 


Tummanharmaa villa on alpakka-laama-risteytys Jasminin villaa. Tämän kuitu on hieman karkeampaa ja lyhyempää.


Raakavillat myydään 100g erissä. 


SAATAVILLA MYÖS EDULLISEMPAA II-LAATUISTA RAAKAVILLAA! II-laatuinen raakavilla on karkeampaa sekoitetta. Siinä on sekaisin vaaleaa, tummaa sekä fawnia. 


Huom! Alpakan raakavillat myydään ns. luonnonpuhtaana. Villasta on käsin poistettu isoimmat roskat, mutta villassa saattaa olla jäljellä pölyä ja pienempiä roskia, kuten kuiviketta. 

On makuasia pestäänkö raakavillat ennen karstausta. Moni kokee, että pesu on helpompaa vasta valmiina lankana, mutta toisaalta esimerkiksi valkoisesta villasta voi saada pestynä puhtaamman valkoista lankaa.

 

HUOM! Meiltä myös erilaisia välineitä villankäsittelyyn, jolla saat nopeasti ja kätevästi raakavillat jatkokäsiteltyä. Kysy lisää!


Tuottaja Kampin Tila