Luonnonvaalea alpakkalanka 75%
Luonnonvaalea alpakkalanka 75% Luonnonvaalea alpakkalanka 75%
Suvitien Kotieläintila

Luonnonvaalea alpakkalanka 75%

Kaunista luonnonvalkoista, monikäyttöistä alpakkasekoitelankaa. Koostumus alpakanvilla 75%, suomenlampaanvilla 25%.

16,95 €

Kotimainen luonnonkuituinen, laadukas alpakkavillalanka, joka käy moneen eri käsityöhön. 

Alpakkasekoitelangat ovat kaikenlaisiin käsitöihin soveltuvia, monikäyttöisiä villalankoja. Tämä perinteinen kolmesäikeinen alpakkasekoitelanka soveltuu erinomaisesti käyttövaatteisiin ja asusteisiin. Neulo villasukat, unisukat, lapaset tai virkkaa vaikkapa katseita kääntävä huivi. 

Langan alpakkakuitu tuo lankaan ryhdikkyyttä, jolloin neulottu vaate tai asuste pysyy paremmin muodossaan ja siksi tämä villalanka onkin oivallinen valinta myös isompiin neuletöihin, kuten vaikkapa upeaan islantilaisneuleeseen.  Kuvan islantilaisneule @Sirpa Kallio

Alpakkasekoitelangat soveltuvat hyvin loimeksi ja kuteeksi perinteisiin kangaspuilla kudottuihin töihin, kuten esimerkiksi shaaleihin. Voit käyttää tätä lankaa myös neulekoneisiin! Unisukkamateriaalina tämä villalanka on erityisen hyvä, sillä langassa on mukana myös hoitavaa lanoliinia.

Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia käsittelyitä, joten langassa on tallella villan lämmittävyys sekä kosteudenimemiskyky. Ei koinsuojausta. 


VINKKI: Värjää lankasi itse ja saat juuri sen väristä lankaa mitä tarvitset! Kuvan neuleen tehostevärit on värjätty luonnonvärein. Värjäykseen käy myös erilaiset elintarvikevärit sekä Cool-Aid-mehujauhe. 


Materiaali: 75% alpakka, 25% suomenlammas

Paksuus 140 TEX x 3, pituus n. 230m 

Puikkosuositus käsialasta riippuen 3-4

Vyyhdit n. 100g. Kehräytys Pirtin Kehräämö, Mikkeli

Tuottaja Suvitien Kotieläintila


Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua