Pehmeän pörröinen Alpakkasilkkilanka
Pehmeän pörröinen Alpakkasilkkilanka Pehmeän pörröinen Alpakkasilkkilanka Pehmeän pörröinen Alpakkasilkkilanka Pehmeän pörröinen Alpakkasilkkilanka Pehmeän pörröinen Alpakkasilkkilanka Pehmeän pörröinen Alpakkasilkkilanka Pehmeän pörröinen Alpakkasilkkilanka

Pehmeän pörröinen Alpakkasilkkilanka

Upea käsinvärjätty Alpakkasilkkilanka on pörröisen pehmoinen käsityölanka, joka sopii vaativampaankin makuun. 25 g = 140 m.

15,90 €

Sinulle, joka etsit uniikkia ja unelmanpehmeää lankaa. Superpehmeät alpakkasilkkisekoitelangat loistavat nyt huikeissa värisäyvyissä!


Alpakkasilkkilangasta teet ylelliset, näyttävät huivit, shaalit, myssyt ja muut ihanat asusteet. Tämä on loistava valinta etenkin herkkiin, erityistä pehmeyttä vaativiin asusteisiin kuten vauvanneuleisiin. Harjattu alpakka ja kiiltävän pehmeä silkki yhdessä tuovat ylellistä tuntua kaikkiin neuloksiin ja virkkuutöihin. Superfine-vahvuinen lanka sopii monenlaisiin käsitöihin, niin neulomiseen kuin virkkaukseen.

Lanka on kotimaisen pienyrityksen suomessa turvallisesti käsinvärjättyä erikoislankaa. Nämä sävyt saatavilla vain meiltä!


77% alpakka (harjattu) 23% silkki

Vyyhtikoko 25g/ 140m

Puikkokoko ilmavaan neulokseen 5-6 mm

Neuletiheys: 10 x 10 cm = 17 s x 22 krs


Käsinpesu 30 asteessa hellävaraisella pesuaineella. Tasokuivaus. 


Valmistaja Dyecat Studio