">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Ihana ARCTIC BANANA Kampalanka, 50 g / 105 m

10,90 €   9,81 €   Alennus
sis. 24 % ALV

Arctic Bananan kampalanka on sileä ja pehmeä villalanka, joka on valmistettu suomalaisten alkuperäisrotuisten lampaiden villoista. Puikot 4,5 mm.

Arctic Bananan kampalanka on sileä ja pehmeä villalanka, joka on valmistettu suomalaisten alkuperäisrotuisten lampaiden villan pisimmistä kuiduista. Tämä tekee langasta erityisen pehmeää ja pitkien, samansuuntaisten kuitujensa ansiosta se ei juurikaan kutita.

Tämä on mainio lanka vaativammallekin neulojalle! Arctic Bananan pehmeä kampalanka on parhaimmillaan erilaisissa neuleissa, kuten kaarrokeneuleissa, villatakeissa ja lasten neuleissa. Kampalangasta neulot myös suloisen pehmeät asusteet, kuten pipot, huivit ja lapaset.

Tämä hieno 4-säikeinen kampalanka on pehmeä ja liukas 100% kotimainen villalanka. Kampalanka on mainio valinta myös villasta herkästi kutiaville henkilöille. Villanka Kampalanka soveltuu hyvin tuotteisiin, jotka vaativat pehmeämpää tuntua, esimerkiksi vauvojen vaatteet ja asusteet. Kätevä 50 gramman lankakerä on näppärä käyttää ja värit sointuvat hyvin yhteen.

Lanka on vahvuudeltaan 110 tex x 4 eli 50g kerässä lankaa on noin 105 metriä. S-koon villapaitaan menekki on reilun 300 g lankaa. Alle kouluikäisen neuleeseen menekki on noin 200 g ja lapsen pipoon riittää 100 g lankaa.

Neljäsäikeinen lanka kestää aikaa ja kulutusta. Tämä 100 % villalanka on täysin muoviton. Lanka on käsinvärjättyä ja värit sointuvat kauniisti toisiinsa. Tätä lankaa voit myös yhdistää Villanka kampalangan sävyihin.

Puikkokoko 4,5 mm käy hyvin erilaisiin pinta- ja kirjoneuleisiin, jolloin neuleesta tulee sopivan ilmavaa, pehmeää ja kauniisti laskeutuvaa.

Vinkki! Arctic Bananan kampalanka on ihanasti yhdistettävissä esimerkiksi silkkimohairiin, jolloin saat valmiiseen neuleeseen hauskaa pörröisyyttä ja tuplasti pehmeyttä.

Villa kehrätään, värjätään ja keritään Suomessa.

100% suomalainen kampavilla, 110 tex x4

Koko: 50 g / 105 m

Juoksevuus: 100 g = 210 m

Paksuus: Aran / worsted

Puikkosuositus: 4,5 mm

Valmistaja: Arctic Banana

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi