">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Pehmeän hengittävä Blend Bamboo bambulanka, 50 g / 150 m

4,10 €   3,49 €   Alennus
sis. 24 % ALV

Ihastu bambuun! Hjertegarn Blend Bamboo on erittäin suosittu bambupuuvillasekoitelanka, eikä suotta! Lanka on pehmeää ja helposti neulottavaa. Puikot 3-3,5 mm.

Hjertegarn Blend Bamboo on varsin suosittu bambupuuvillasekoitelanka, eikä suotta! Lanka on samanaikaisesti kutittamatonta, pehmeää, kauniin kiiltävää ja helposti neulottavaa.

Blend Bamboo on erittäin miellyttävän tuntuinen, hengittävä ja sopiikin erinomaisesti vauvojen ja lasten, mutta toki myös aikuisten neuleisiin. Sport-vahvuisesta Blend bamboosta neulot myös kauniit, keittiösi sisustukseen sopivat tiskirätit!

Bambulanka on ihana valinta, sillä se tuntuu iholla miellyttävän viileältä kuumallakin säällä ja soveltuu siksi erityisen hyvin kesäisiin neuleisiin. Bambulanka soveltuu hyvin myös vauvan- ja lastenvaatteisiin sekä herkkäihoisille, sillä se ei allergisoi eikä ärsytä ihoa. Rakenteensa ansiosta bambukuitu imee kosteutta jopa 3-4 kertaa enemmän kuin puuvilla.

Bambu on antibakteerinen kuitu, ja niinpä Blend Bamboo on mainio valinta tiskirätteihin, siivousliinoihin ja muihin kodintekstiileihin. Yhdestä kerästä saat koosta riippuen neuloen 2-3 tiskirättiä, virkattuihin tuotteisiin kannattaa varata vähän enemmän lankaa. Tiskirätit voit hyvin pestä myös kuumalla pesuohjelmalla 60 asteessa, joten lanka on hygieeninen valinta.


Vinkki: Blend bamboosta neulot kauniit, keittiösi sisustukseen sopivat tiskirätit ja muut siivousliinat.


Materiaali: 70 % bambu, 30 % puuvilla

Koko/ juoksevuus: 50g = 150 m

Paksuus: Sport

Puikkosuositus: 3-3,5 mm, virkkuukoukku 3-3,5 mm

Neuletiheys: 10 cm = 26 s, 32 krs

Valmistaja: Hjertegarn

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi