">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

ChiaoGoo

ChiaoGoo KNIT RED Pyöröpuikot, kaapeli 80cm (Ergonomisesti taivutetut)

13,90 €
sis. 24 % ALV

Ergonomisesti taivutetut ChiaoGoo KNIT RED pyöröpuikot ovat ainutlaatuisen miellyttävät, tarkat ja kevyet käyttää. Kokeile ja ihastu punaiseen!

ChiaoGoo KNIT RED pyöröpuikot ovat neulepuikkojen Ferrarit! Ne ovat neulepuikkojen maailmanluokan kiistattomat johtajat ainutlaatuisen muotoilunsa, materiaalinsa ja kestävyytensä ansiosta.

ChiaoGoo KNIT RED pyöröpuikkojen kirurgisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetulla pinnalla on sileä, satiinin kiiltävä ja valoa heijastamaton pinta. Puikkojen kärjet ja kaapelin liitokset on työstetty tarkasti, ne ovat kevyet, mutta vahvat ja lanka liukuu saumattamasti puikon ja kaapelin välillä. Puikkojen tarkasti työstetty, taivutettu muotoilu on suunniteltu ergonomisesti helpottamaan käsien väsymistä. Puikkojen kärjet ovat juuri sopivan terävät myös ohuille langoille. Puikon taivutus tekee ChiaoGoo KNIT RED pyöröpuikoista ainutlaatuisen miellyttävän niin loop- kuin pyöröneuletyöskentelyssä.

Näiden pyöröpuikkojen ainutlaatuinen, punaisella nylonilla päällystetty kaapeli on hyvin joustava eikä kierry ajan saatossakaan jäykäksi, kuten monissa muissa pyöröpuikoissa ongelmana on. Siihen ei myöskään jää taitteita vaan kaapeli palautuu aina ennalleen. Kaapelin liukkaan nylonpäällysteen alla on monisäikeinen, erittäin kestävä teräsvaijeri.

Puikon kokomerkintä on pysyvästi laserpainettu jokaiseen puikkoon.

Maahantuoja: Fomast Oy

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi
Muut vaihtoehdot