">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

ChiaoGoo RED LACE Pyöröpuikot, kaapeli 120 cm (suorat puikot)

13,90 €
sis. 24 % ALV

ChiaoGoon RED LACE on ChiaoGoon pyöröpuikkojen suora versio. Red Lace-puikkojen hieman terävämpi kärki sopii erityistä tarkkuutta vaativaan työskentelyyyn.

ChiaoGoon RED pyöröpuikot ovat neulepuikkojen Ferrarit! Ne ovat neulepuikkojen maailmanluokan kiistattomat johtajat ainutlaatuisen muotoilunsa, materiaalinsa ja kestävyytensä ansiosta. Kokeile ja totea asia itse!

Red Lace -puikkojen hieman terävämpi kärki sopii nimensä mukaisesti erityisen hyvin esimerkiksi pitsineulontaan ja muuhun erityistä tarkkuutta vaativaan työskentelyyn. ChiaoGoo RED pyöröpuikkojen kirurgisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetulla pinnalla on sileä, satiinin kiiltävä ja valoa heijastamaton pinta. Suorat puikot. Puikkojen kärjet ja kaapelin liitokset on työstetty tarkasti, ne ovat kevyet, mutta vahvat ja lanka liukuu saumattamasti puikon ja kaapelin välillä. Puikkojen kärjet ovat juuri sopivan terävät myös ohuille langoille.

Valikoimissamme on myös ergonomisesti taivutettu malli ChiaoGoo KNIT RED.

Näiden pyöröpuikkojen ainutlaatuinen, punaisella nylonilla päällystetty kaapeli on hyvin joustava eikä kierry ajan saatossakaan jäykäksi, kuten monissa muissa pyöröpuikoissa ongelmana on. Siihen ei myöskään jää taitteita vaan kaapeli palautuu aina ennalleen. Kaapelin liukkaan nylonpäällysteen alla on monisäikeinen, erittäin kestävä teräsvaijeri.

Puikon kokomerkintä on pysyvästi laserpainettu jokaiseen puikkoon.

Valitse haluamasi kaapelin pituus ja puikkokoko valikosta.

Maahantuoja: Fomast Oy

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi
Muut vaihtoehdot