">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Kotimainen dyecat Kitten -sukkalanka, 50 g / 175 m

16,90 €
sis. 24 % ALV

Huikean väriset, 100% kotimaiset dyecat Kitten-sukkalangat ovat uniikisti käsinvärjättyjä ja jokainen vyyhti on yksilöllinen. Puikot: 2,0-2,5 mm.

Väriä kevääseen! Ihana dyecat STUDIOn käsinvärjätty, suomalainen Kitten-lanka on riittoisasti fingering-vahvuinen ja hengittävä sukkalanka.

Kotimaiset Kitten-sukkalangat ovat vahvikkeellisia villalankoja, jotka sopivat loistavasti neulottaviksi itsekseen tai värikkäinä kirjoneuleina. Voit myös kokeilla yhdistää kaksi eriväristä lankaa toisiinsa: lopputuloksena saat eläväisen ja tuplasti värikkäämmän jäljen. Kitten-sukkalangat sopivat mainiosti myös neuleisiin, pipoihin ja huiveihin sekä moniin muihin fingering-vahvuisille langoille suunnitelluille ohjeille.

Materiaali: 85 % suomalainen lampaanvilla, 15 % nylon

Koko/ juoksevuus: 50 g = 175 m (100 g/ 350 m), fingering

Puikkosuositus: 2,00–2,50 mm

Langan alkuperä: Suomi

Huom! Käsinvärjätyissä langoissa jokainen vyyhti on uniikki. Välttääksesi selkeän rajan langan vaihtumiskohdassa suosittelemme neulomaan vuorotellen kahdesta eri vyyhdistä muutama kerros kerrallaan.

Hoito: Villalle sopivin hoito on tuulettaa, pakastaa tai viedä tuote kuumaan saunaan muutamaksi tunniksi. Mikäli lika on pesua vaativa, tuotteen voi pestä käsin viileässä vedessä villanpesuaineella. Voimakkaat värit, erityisesti punaiset, saattavat päästää hieman väriä ensimmäisessä pesussa. Vältä hankausta ja suuria lämpötilan vaihteluita. Ei rumpukuivausta. 


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi