Ekologiset Ekotar virkatut puhdistuslaput, 3 kpl/pkt
Ekologiset Ekotar virkatut puhdistuslaput, 3 kpl/pkt Ekologiset Ekotar virkatut puhdistuslaput, 3 kpl/pkt
EkotarDesign

Ekologiset Ekotar virkatut puhdistuslaput, 3 kpl/pkt

Virkatut Ekotar - kasvojen puhdistuslaput tuovat vapautta arkeen ja luksusta kylpyhuoneeseesi. Kotimaista käsityötä, tottakai!

14,00 €

Virkatut kasvojen puhdistuslaput tuovat vapautta arkeesi ja luksusta kylpyhuoneeseesi.

Kierrätetty puuvilla on suloisen tuntuinen iholla; pehmeä mutta samalla myös hellästi kuoriva ja poistaa luonnollisesti iholtasi epäpuhtaudet ja meikkien jäänteet. Lappujen toisella puolella on sormille tarkoitettu nauha. Näin lappu pysyy kädessä ja helpottaa kasvojen pyyhkimistä. Ei suositella vedenkestävän meikin puhdistukseen.

Virkattujen kasvolappujen ansiosta voit unohtaa kertakäyttöisten vanulappujen tuhlaamisen. Ja mikä parasta -voit myös unohtaa kasvojen kuorintavoiteet ja turhat kemikaalit. Tiesitkö, että kuorintavoiteessa käytettävät pienet muovirakeet eivät puhdistu jäteveden puhdistuksessa ja silloin ne päätyvät luonnon vesistöön.


Virkattuja pesulappuja on kahta eri kokoa:

Pieni ja kätevä Aino, halkaisija n. 5cm.

Isompi ja imukykyisempi Joukahainen, halkaisija n. 7cm.


Myydään kolmen kappaleen paketeissa.

Materiaali: 100% kierrätetty puuvilla, nauha 100% pellava.

Valikoimissamme värit: valkoinen, harmaa ja vaaleanpunainen.

Konepesu 40° pesupussissa. Tuote suositellaan pestävän välillä koneessa korkeammassa lämpötilassa, jotta kasvolaput puhdistuvat kunnolla. Suosittelemme biohajoavan pesuaineen käyttöä!


Valmistaja Ekotar Design


"Koukulla yhtehen sovitettu,
uutehen vanhasta vaalittu,
luotu luontoa rakastaen,
omaan pirttihin koreaksi
kansamme tarinasta syntynyt."

Ekotar Design valmistaa eko- ja kierrätysmateriaaleista virkattuja pesu- ja kylpyhuonetuotteita. Tuotteet on suunniteltu vaihtoehdoiksi muovisille ja keinokuiduista valmistetuille ihonpuhdistustuotteille. Ekotar kunnioittaa ja palvoo luontoa. Materiaalit ja pienetkin yksityiskohdat valitaan ja suunnitellaan meidän metsiä, järviä, meriä, peltoja kunnioittaen.

Ekotaren kauniiden tuotteiden henkenä on kansalliseepoksemme Kalevala - Sen kauniit vanhan ajan runot ja mahtavat tarinat! Tahdomme jakaa nämä mahtavat runot teidän kanssa, jotta tekin voisitte niihin rakastua.

Tehdään hyvää yhdessä!Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet