Ekotar virkattu ekopyyhe
Ekotar virkattu ekopyyhe Ekotar virkattu ekopyyhe Ekotar virkattu ekopyyhe

Ekotar virkattu ekopyyhe

EkotarDesign
29,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kauniit ja kestävät, kierrätetystä puuvillasta valmistetut liinat käyvät moneen eri tarkoitukseen.

Saatavuus Varastossa

Korkealaatuiset, kierrätetystä puuvillasta valmistetut pyyhkeet ovat 100% suomalaista käsityötä, luonnollisesti! 

Ekotar virkattu ekopyyhe on kaunis ja kestävä. Nämä kierrätetystä puuvillasta valmistetut liinat käyvät moneen eri tarkoitukseen; kuten ihon puhdistukseen, kasvopyyhkeeksi, pölyjen pyyhintään, tiskiliinaksi tai melkeinpä mihin vain - sinä päätät. Suihkussa käytettynä säästät kuorintavoiteen käytössä.

Tuote on suunniteltu yksityiskohtia myöten ekologiseksi ja luontoa säästäväksi. Käytön jälkeen se on helppo ripustaa lenkistä kuivumaan.
Valikoimissamme molemmista tuotesarjoista värit valkoinen, harmaa ja vaaleanpunainen.

Virkattuja pyyhkeitä on kahta eri kokoa:

Kasvopyyhe Louhi, koko 21 x 21cm.

Puhdistuspyyhe Ilmatar, koko n. 26 x 35cm.


Materiaali: 100% kierrätetty puuvilla, nauha 100% pellava.
Konepesu 40° pesupussissa, ei rumpukuivausta. Tuote suositellaan pestävän välillä koneessa korkeammassa lämpötilassa, jotta kasvolaput puhdistuvat kunnolla. Suosittelemme biohajoavan pesuaineen käyttöä!


Ekotar Design valmistaa eco- ja kierrätysmateriaaleista virkattuja pesu- ja kylpyhuonetuotteita. Tuotteet on suunniteltu vaihtoehdoiksi muovisille ja keinokuiduista valmistetuille ihonpuhdistustuotteille. Ekotar kunnioittaa ja palvoo luontoa. Materiaalit ja pienetkin yksityiskohdat valitaan ja suunnitellaan meidän metsiä, järviä, meriä, peltoja kunnioittaen.

Ekotaren kauniiden tuotteiden henkenä on kansalliseepoksemme Kalevala - Sen kauniit vanhan ajan runot ja mahtavat tarinat! Tahdomme jakaa nämä mahtavat runot teidän kanssa, jotta tekin voisitte niihin rakastua.

Tehdään hyvää yhdessä!


Arvostelut 0 arvostelua