Käsityökauppasi verkossa
Lilli Mix -ontelokude, 1 kg / n. 220 m
-30%

Lilli Mix -ontelokude, 1 kg / n. 220 m

30 % alennus
10,85 € 15,50 €
sis. 24 % ALV
Mitkä ihanat värit! Lilli Mix -ontelokude on eko-puuvillainen kude, joka sopii virkkaukseen, neulontaan, kudontaan ja muihin käsitöihin. Koukkusuositus 7-9 mm.
Saatavuus 1 kpl

Lilli Mix -ontelokude on Lankavan valmistama Eko-puuvillainen kude, joka sopii virkkaukseen, neulontaan, kudontaan ja muihin käsitöihin. Lilli-ontelokude on suosikkikude virkattuihin mattoihin ja koreihin sekä muihin sisustustuotteisiin sen napakkuuden ja tasalaatuisuuden ansiosta. 

Suositun Lilli-ontelokuteen hauskat ja herkulliset Lilli Mix -sävyt ovat kiinnostavia värisekoituksia, joilla saat käsityöhösi elävän, meleeratun pinnan.

Lilli Mix-ontelokude on ekologinen käsityömateriaali. Se valmistetaan kierrätyspuuvillasta, joka saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä, vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä. Upeasta värivalikoimasta löytyy sopivat sävyt erilaisiin sisustuksiin. 

Huomioitavaa: Ontelokuteet kutistuvat ensimmäisessä pesussa n. 10-15 %. Lilli-ontelokuteen värikartta on suuntaa-antava. Raaka-ainepohjasta riippuen värisävyissä saattaa esiintyä eräkohtaisia eroja.

Kokeile näitä Lilli ontelokuteelle sopivia ihania ohjeita:

Lilli ruukunsuojakori

Punottu pikkulaukku

Virkattu Laikku-koira

Virkattu pikkumatto


Tuotemerkki: Lankava

Materiaali: 80 % kierrätyspuuvilla, 20 % polyesteri

Kokon. 1 kg = n. 220 m

Muoto: Rulla

Puikkosuositus: puikot 12–20 mm, virkkuukoukku 7–9 mm

Arvosana