Fine Merino, eettinen ja erittäin hienolaatuinen merinovillalanka, 50g
Fine Merino, eettinen ja erittäin hienolaatuinen merinovillalanka, 50g Fine Merino, eettinen ja erittäin hienolaatuinen merinovillalanka, 50g Fine Merino, eettinen ja erittäin hienolaatuinen merinovillalanka, 50g Fine Merino, eettinen ja erittäin hienolaatuinen merinovillalanka, 50g Fine Merino, eettinen ja erittäin hienolaatuinen merinovillalanka, 50g Fine Merino, eettinen ja erittäin hienolaatuinen merinovillalanka, 50g Fine Merino, eettinen ja erittäin hienolaatuinen merinovillalanka, 50g Fine Merino, eettinen ja erittäin hienolaatuinen merinovillalanka, 50g Fine Merino, eettinen ja erittäin hienolaatuinen merinovillalanka, 50g Fine Merino, eettinen ja erittäin hienolaatuinen merinovillalanka, 50g Fine Merino, eettinen ja erittäin hienolaatuinen merinovillalanka, 50g
Nordic Yarn

Fine Merino, eettinen ja erittäin hienolaatuinen merinovillalanka, 50g

Nordic Yarn Fine Merino on hieno, monikäyttöinen merinovillalanka, joka on erityisen rakenteensa ansiosta hyvin kestävää. Mitkä upean hehkuvat värit! 300tex x8.

6,90 €

Pehmeä ja sileä, mulesing-vapaa Fine Merino on täydellinen lanka mihin tahansa neuleprojektiin!


Fine Merino on täydellinen lanka upeisiin talven neuleisiin sekä kaikille ympärivuotisille neuleklassikoille, kuten neulepaitoihin ja -mekkoihin, asusteisiin ja sisustusneuleisiin. Pehmeytensä ja kutittamattomuutensa ansiosta Fine Merino soveltuu ihanteellisesti erityisesti vauvojen ja lasten vaatteisiin.


Mikroneiltaan erittäin hieno Fine Merino merinovillalanka poikkeaa tavallisista merinolangoista erityisen rakenteensa ansiosta.

Lanka on kehrätty kahdeksasta ohuen ohuesta säikeestä, jotka yhdessä tukisäikeen kanssa antavat aivan omanlaatuisen kestävyyden langalle. Korkealaatuinen Fine Merino on pehmeää kuin untuva, kutittamatonta ja perinteisesti sitä käytetään laadukkaisiin, kestävyyttä ja kaunista laskeutuvuutta vaativiin kankaisiin ja neulelankoihin.


Eläinten hyvinvointi edellä  - Eettinen ja mulesing-vapaa

Eläinten hyvinvointi on meille ehdottoman tärkeää ja niinpä valitsemme vain tuotteita, joiden kaikessa valmistuksessa on huomioitu eläinten hyvinvointi. Myös valikoimamme merinolanka on luonnollisesti eettisesti valmistettua ja mulesing-vapaata. 

 

Tuotetiedot:
Materiaali: 100% merinovilla
Puikkokoko: 3 - 3,5 mm
Koko: 50 g/ 150 m

Vahvuus: 300 Tex x8

Hoito: Käsinpesu viileässä vedessä tai kuiva/ kemiallinen pesu. Poista tahrat viileällä vedellä. Käsittele villatuotetta varoen, vältä hankaamasta tuotetta. Tasokuivatus.


Valmistaja Nordic Yarn