Kertaamaton muhkea Suvitien Hahtuvalanka
Kertaamaton muhkea Suvitien Hahtuvalanka Kertaamaton muhkea Suvitien Hahtuvalanka Kertaamaton muhkea Suvitien Hahtuvalanka
Suvitien Kotieläintila

Kertaamaton muhkea Suvitien Hahtuvalanka

Tuotetta rajoitettu erä.

Paksu ja pehmeä, kotimainen alpakkahahtuvalanka (chunky/bulky) on ihanan muhkeaa villalankaa, joka taipuu helposti ja nopeasti mitä moninaisempiin käsitöihin.

21,00 €

Hahtuvalanka on paksu ja pehmeä helppokäyttöinen käsityölanka, joka sopii aloittelevallekin neulojalle hyvin.


Paksusta hahtuvalangasta neulot tai virkkaat nopeasti ja helposti! Hahtuvalanka on kehräämätöntä, suoraan hahtuvasta kerrattua 4-säikeistä lankaa. Hahtuvalanka sopii hyvin paksuihin neuleasusteisiin kuten tuubihuiveihin, vauvan villavaippahousuihin, myssyihin ja lapasiin. Erityisen hyvin se soveltuu myös sisustustuotteisiin, esimerkiksi lankakoreihin, paksuihin mattoihin, koristetyynyihin sekä muhkeisiin istuinalusiin. 

Huovutettaviin tuotteisiin tämä on varsin mainio materiaali!  Hahtuvalangasta neulottaessa tai virkattaessa pesukoneessa huovutettavia tuotteita, on niistä tehtävä noin 20-25% suurempia.

Alpakanvillan ominaisuuksien ansiosta hahtuvalanka on hyvin miellyttävää käsitellä. Hahtuvalanka soveltuu niin huovuttamattomiin kuin huovutettaviinkin tuotteisiin.


Koko: 100 g, n. 80m.

Puikkosuositus 6-7 mm. 

Materiaali: 75% alpakka, 25% villa

Paksuus: 285 tex x4 


Hoito: tuuletus tai käsinpesu 30 asteessa tai konepesu villaohjelmalla. Huovutettavassa tuotteessa 40-60 astetta.


Tuottaja Suvitien Kotieläintila.