">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Helmivene

Helmivene Babyalpakka käsityölanka, 50 g / 133 m

10,70 €
sis. 24 % ALV

Parasta juuri Sinulle! Laadukas ja uskomattoman pehmeä DK-vahvuinen Helmivene-babyalpakkalanka on erittäin hieno käsityölanka. Puikot 3 mm.

Babyalpakkalanka sopii puhtautensa ja luonnonmukaisuutensa vuoksi erityisesti herkkäihoisille henkilöille sekä vauvan ja lasten neuletuotteisiin. Laadukas babyalpakkalanka on sileän kuitunsa ansiosta iholla hyvin miellyttävän tuntuista eikä se yleensä kutita. Suloisen lämpimiin unisukkiin tämä on erinomainen materiaali!

Suloinen babyalpakka on materiaalina verraton, sillä se toimii viileillä keleillä lämmittäen, mutta hengittävyytensä ansiosta se ei hiosta ja näin ollen neuletuotteet sopivat päivittäiseen, ympärivuotiseen käyttöön. Tästä langasta neulot tai virkkaat kauneimmat ja pehmeimmät neuleet niin vauvalle kuin vaarille.

Lanka soveltuu myös käytettäväksi ohutlanka-neulekoneissa.

Valikoimassamme kerä 50 grammaa (useita värejä).

Materiaali: 100 % babyalpakka

Hienous 21,5 – 22,5 mikronia

Juoksevuus: 100 g = 266 m

Paksuus DK/ Sport

Puikkosuositus 3, löyhälle käsialalle 2,5.

Hoito: Tuuletus, tarvittaessa käsinpesu viileässä vedessä. Tasokuivaus. Myös kemiallinen pesu mahdollinen.


Lankaa ei ole käsitelty kemiallisilla koinsuoja-aineilla ja Öko-Tex -ympäristösertifikaatti takaa sen, että lanka valmistetaan ympäristöä suojellen ja vailla haitallisia kemikaaleja tai niiden jäämiä.

Tuotetta ei ole käsitelty kemiallisilla koinsuoja-aineilla.

Langoissa käytetyillä väriaineilla on Öko-Tex 100 ympäristösertifikaatti.

Öko-Tex -tuoteturvallisuustodistus on riippumattomien tutkimuslaitosten myöntämä sertifikaatti ja se takaa, että tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty lapsityövoimaa.

Valmistusmaa Peru

Maahantuonti Helmivene Oy

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi