">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Helmivene

Helmivene kotimainen ohuempi Alpakkasukka, harmaa

22,00 €
sis. 24 % ALV

Kotimaiset alpakkasukat ovat mukavan ohuet, mutta silti erittäin lämpimät, pehmeät sekä hengittävät. Laadukas materiaali ei kutita ja sopii herkällekin iholle.

Ohuet sukat sopivat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön ympäri vuoden. Sukat sopivat niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Sukan varsi on kiristämätön, joten nämä sukat sopivat mainiosti myös uni- tai yösukaksi.

Alpakanvilla on erinomainen sukkamateriaali, sillä se on silkkisen pehmeää, kevyttä ja kestävää. Alpakanvillan hienojen ominaisuuksien ansiosta jalat pysyvät vaativimmissakin olosuhteissa lämpiminä ja kuivina. Hiostamaton ja hengittävä alpakanvilla toimii myös kesällä! Alpakanvillan ontto kuitu toimii viileillä keleillä lämmittäen, mutta koska villa on hengittävää, se ei hiosta ja näin ollen sopivat päivittäiseen, ympärivuotiseen käyttöön. Ja mikä parasta, jalkasi pysyvät raikkaina koko päivän!

Hoito: Tuuletus, tarvittaessa käsinpesu viileässä vedessä. Tasokuivaus. Myös kemiallinen pesu mahdollinen.

Materiaalikoostumus:

70% alpakka

25% nylon

5% elastaani

Tuotteen paino n. 38-47 g

Kotimainen tuote

Valmistaja Helmivene Oy

Tuotetta ei ole käsitelty koinsuoja-aineilla.

Tuotteen sisältämällä alpakkamateriaalilla Öko-Tex 100 ympäristösertifikaatti.Värjätyissä artikkeleissa EU-hyväksytyt väriaineet.

Tuotteen sisältämän alpakkalangan valmistuksessa ei ole käytetty lapsityövoimaa.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi
Muut vaihtoehdot