Helmivene käsityölanka babyalpakkaa
Helmivene käsityölanka babyalpakkaa Helmivene käsityölanka babyalpakkaa Helmivene käsityölanka babyalpakkaa Helmivene käsityölanka babyalpakkaa

Helmivene käsityölanka babyalpakkaa

18,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Pehmeä Helmivene-babyalpakkalanka on uskomattoman pehmeää ja erittäin hienoa käsityölankaa, joka sopii kaikkiin käsitöihin.

Saatavuus Varastossa

Laadukas ja uskomattoman pehmeä Helmivene-babyalpakka lanka on erittäin hieno käsityölanka.

Tästä neulot tai virkkaat uskomattomat pehmeät neuleet niin suurille kuin pienillekin. Babyalpakkalanka sopii puhtautensa ja luonnonmukaisuutensa vuoksi erityisesti herkkäihoisille henkilöille sekä vauvan ja lasten neuletuotteisiin. Lanka soveltuu myös käytettäväksi ohutlanka-neulekoneissa.

Valikoimissamme värinä luonnonvaalea.

VINKKI: Värjää lanka itse ja saat juuri sen väristä lankaa mitä tarvitset! Alpakkalanka soveltuu erinomaisesti värjättävksi. Värjäykseen käy luonnonkasvien lisäksi erilaiset elintarvikevärit sekä Cool-Aid-mehujauhe.  Esimerkkikuvan pinkki ja vihreä lanka värjätty CoolAid-mehulla. 

Materiaali 100 % babyalpakka
Hienous 21,5 – 22,5 mikronia
Juoksevuus n. 266 m
Vyyhdin paino 100 g
Puikkosuositus 3, löyhälle käsialalle 2,5.

Hoito: Tuuletus, tarvittaessa käsinpesu viileässä vedessä. Tasokuivaus. Myös kemiallinen pesu mahdollinen.

Lankaa ei ole käsitelty kemiallisilla koinsuoja-aineilla ja Öko-Tex -ympäristösertifikaatti takaa sen, että lanka valmistetaan ympäristöä suojellen ja vailla haitallisia kemikaaleja tai niiden jäämiä.  Vyyhdin paino on 100 g, n. 266 m.

Tuotetta ei ole käsitelty kemiallisilla koinsuoja-aineilla. 

Langoissa käytetyillä väriaineilla on Öko-Tex 100 ympäristösertifikaatti. 

Öko-Tex -tuoteturvallisuustodistus on riippumattomien tutkimuslaitosten myöntämä sertifikaatti ja se takaa, että tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty lapsityövoimaa.
Valmistusmaa Peru

Maahantuonti Helmivene Oy


Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet