Helmivene käsityölanka babyalpakkaa, 100g
Helmivene käsityölanka babyalpakkaa, 100g Helmivene käsityölanka babyalpakkaa, 100g Helmivene käsityölanka babyalpakkaa, 100g Helmivene käsityölanka babyalpakkaa, 100g
Helmivene

Helmivene käsityölanka babyalpakkaa, 100g

Pehmeä Helmivene-babyalpakkalanka on uskomattoman pehmeää ja erittäin hienoa käsityölankaa, joka sopii kaikkiin käsitöihin. Vyyhti 100g.

18,70 €

Laadukas ja uskomattoman pehmeä Helmivene-babyalpakka lanka on erittäin hieno käsityölanka.


Tästä neulot tai virkkaat uskomattoman pehmeät neuleet niin suurille kuin pienillekin. Babyalpakkalanka sopii puhtautensa ja luonnonmukaisuutensa vuoksi erityisesti herkkäihoisille henkilöille sekä vauvan ja lasten neuletuotteisiin. Lanka soveltuu myös käytettäväksi ohutlanka-neulekoneissa. Laadukas babyalpakkalanka on sileän kuitunsa ansiosta iholla hyvin miellyttävän tuntuista eikä se yleensä kutita. Suloisen lämpimiin unisukkiin tämä on erinomainen materiaali!


VINKKI: Värjää lanka itse ja saat juuri sen väristä lankaa mitä tarvitset! Alpakkalanka soveltuu erinomaisesti värjättävksi. Värjäykseen käy luonnonkasvien lisäksi erilaiset elintarvikevärit sekä Cool-Aid-mehujauhe.  Esimerkkikuvan pinkki ja vihreä lanka värjätty CoolAid-mehulla. 


Valikoimissamme vyyhdit 100g/266m.

Materiaali 100 % babyalpakka
Hienous 21,5 – 22,5 mikronia

Puikkosuositus 3, löyhälle käsialalle 2,5.

Hoito: Tuuletus, tarvittaessa käsinpesu viileässä vedessä. Tasokuivaus. Myös kemiallinen pesu mahdollinen.


Lankaa ei ole käsitelty kemiallisilla koinsuoja-aineilla ja Öko-Tex -ympäristösertifikaatti takaa sen, että lanka valmistetaan ympäristöä suojellen ja vailla haitallisia kemikaaleja tai niiden jäämiä.  Vyyhdin paino on 100 g, n. 266 m.

Tuotetta ei ole käsitelty kemiallisilla koinsuoja-aineilla. 

Langoissa käytetyillä väriaineilla on Öko-Tex 100 ympäristösertifikaatti. 

Öko-Tex -tuoteturvallisuustodistus on riippumattomien tutkimuslaitosten myöntämä sertifikaatti ja se takaa, että tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty lapsityövoimaa.
Valmistusmaa Peru

Maahantuonti Helmivene Oy