Naturette Suolasaippua Hiili&Teepuu
Naturette Suolasaippua Hiili&Teepuu Naturette Suolasaippua Hiili&Teepuu Naturette Suolasaippua Hiili&Teepuu

Naturette Suolasaippua Hiili&Teepuu

NYT EDULLISEEN POISTOHINTAAN! Luomuraaka-aineista valmistettu Himalajan ruususuolaa ja hoitavaa Aloe Veraa sisältävä, tasapainottava Hiili&Teepuu-saippua vartal

9,07 €
12,10 €
Alennus päättyy

Naturette Suolasaippua Hiili&Teepuu soveltuu kaikenlaisille ihotyypeille päivittäiseen pesuun. 

Luomuraaka-aineista valmistettu Himalajan hienoa ruususuolaa ja hoitavaa Aloe Veraa sisältävä saippua vartalon päivittäiseen pesuun. Tehosteena saippuassa tasapainottava aktiivihiili sekä desinfioiva teepuu-öljy. Saippua soveltuu myös hellävaraisesti käytettynä kasvoille. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti sekaiholle ja akneen taipuvaiselle iholle. Saippua puhdistaa ja desinfioi ihoa samalla hellävaraisesti kuorien. Tuote on väriaineeton.

n.120g

AINESOSAT: Himalajan ruususuola, saippuoitu luomu kookos-, luomu oliivi- ja luomu risiiniöljy, luomu aloe vera, aktiivihiili, vesi, luomu 100% teepuun eteerinen öljy.

INCI/INGREDIENTS: Sodium Chloride, organic Sodium Cocoate, organic Sodium Olivate, organic Sodium Castorate, organic Aloe barbadensis Leaf Juice, Charcoal, Aqua, organic Melaleuca Alternifolia, Limonene*, Linalool.*

*esiintyy luontaisesti eteerisessä öljyssä.


Miksi käyttäisin Naturetten suolasaippuaa? 

Naturetten suolasaippuat ovat upean ihon salaisuus. Ne desinfioivat ja puhdistavat ihoa, samalla hellästi kuorien. Himalajan suolan sisältämät mineraalit hoitavat ja parantavat ihoa, sekä tasapainottavat ihon pH:ta. Himalajan suolassa on 84 eri alkuainetta ja mineraalia, juuri kehomme tarpeita vastaavassa koostumuksessa. Säännöllinen suolasaippuan käyttö vähentää ihon rasvaamisen tarvetta, sillä suola sitoo iholle kosteutta – päinvastoin kuin usein ajatellaan. Suola auttaa vähentämään epäpuhtauksista aiheutua iho-ongelmia, esimerkiksi mustapäitä ja näppyjä. Antibakteerinen himalajan suola auttaa myös neutraloimaan iholla olevia bakteereja, jotka aiheuttavan hien hajua.

Himalajan ruususuolan tiedetään auttavan tasapainottamaan myös ihon omaa öljyntuotantoa ja säännöllisesti käytettynä sekä kuiva, että rasvainen iho hyötyvät tästä. Himalajan ruususuola tasoittaa ihon väriä ja rakennetta, tehden ihosta kuulaan.

Himalajan ruususuola kaivetaan käsin Pakistanista. Himalajan suola eli kristallisuola on puhtainta luonnonsuolaa. Se on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa, erittäin mineraalipitoista suolaa, joka poikkeaa täysin tavallisesta suolasta.

Valmistaja Naturette, LuovaStore.fi


Yhteensopivat tuotteet