Hoitovilla hevosille, vuohisvilla
Hoitovilla hevosille, vuohisvilla Hoitovilla hevosille, vuohisvilla Hoitovilla hevosille, vuohisvilla Hoitovilla hevosille, vuohisvilla Hoitovilla hevosille, vuohisvilla
Kampin Tila

Hoitovilla hevosille, vuohisvilla

Hoitavaa lampaanvillaa kevyesti levymäiseksi karstattuna. Käytä esimerkiksi pintelipat

17,95 €
Tämä on esittelytuote.

Lanoliinipitoista hoitavaa lampaan karstavillalevyä hevosten jalkojen hoitoon.


TILAUSTUOTE! Tuotteet valmistetaan tilauksesta. Toimitusaika tilauksesta noin 2 viikkoa.


Käytä esimerkiksi levynä pintelipatjan kanssa tai pienempinä erinä mm. vuohisrohtumiin (riviin) tai ihorikkoihin hoidoksi. Tuote on pesemätön, joten villassa on täysin luonnollinen lanoliini mukana.

Tuote on kevyesti karstattu levymäiseksi mikä tekee siitä erittäin monikäyttöisen ja helpon käsitellä. Voit repiä siitä pienempiä palasia esimerkiksi haavahoitoihin tai käyttää kokonaisena levynä. Tuote on karstattu ilmavaksi ja se huopuu käytössä muotoonsa. 


 Vinkki! Voit myös huovuttaa tuotetta tiiviimmäksi ja näin saat tehostettua villan lämpöominaisuuksia!


Lampaanvilla on luonnollinen, jo vuosisatoja niin eläimillä kuin ihmisillä käytetty hoitokeino erilaisten ihorikkojen, hankaumien ja tulehdusten hoidossa. Iho-ongelmien hoidon lisäksi villaa on hevosilla perinteisesti käytetty myös jänne- ja hankosidevammojen hoidossa. Lampaanvillan sisältämä luontainen villarasva eli lanoliini toimii villan lämmittävän vaikutuksen tehostamana hoitaen tervettäkin ihoa. Tämä luonnollisen lempeä yhdistelmä kiihdyttää verenkiertoa ja auttaa poistamaan nestettä laskien turvotuksia ja näin ollen toimii myös tehokkaasti rasitusvammojen ennaltaehkäisyssä.


Materiaali: 100% suomenlampaanvilla

Myyntierä: 1kpl karstattu villalevy. 

Paino: n. 50g. 

Koko: noin 35cm x 50cm.


Huom! Tuote myydään pesemättömänä, jotta villan koko luonnollinen lanoliinipitoisuus säilyy. Karstaus poistaa suurimman osan roskista, mutta villassa saattaa olla pienempää roskaa silti jäljellä. Tämä on luonnollista eikä vaikuta tuotteen hoitavaan tehoon.


Tuottaja ja valmistaja Kampin Tila