">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Ihana Yllätyspaketti

20,00 €
sis. 24 % ALV

Pidätkö yllätyksistä? Yllätyspaketti on kiva lahja ystävälle tai yllätä vaikka itsesi! Voit tilata paketin myös kuukausittaisena kestotilauksena.

Käsityöharrastajan Yllätyspaketti sisältää valikoimamme tuotteita hieman edullisempaan hintaan ja mukana saattaa olla myös julkaisemattomia uutuustuotteita.


Paketit ovat aina yksittäiskappaleita eli voit tilata vaikka useammankin yllätyspaketin, sillä sisällöt ovat aina keskenään erilaisia. Voit myös tilata Yllätyspaketin vaikka lähetettäväksi lahjaksi ystävälle!

Yllätys-tuotepaketilla on normaali palautusoikeus, mutta palautus koskee vain koko pakettia, eli yksittäisiä tuotteita ei voi palauttaa. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksessaan.

Voit myös valita kestotilaus-paketin, jolloin saat joka kuukausi uuden yllätyspaketin. Jatkotilauksen toimituksesta saat lähetyksen seurantakoodin sekä laskun ennakkoon sähköpostiisi, jolloin tiedät uuden pakettisi olevan tulossa. Voit keskeyttää jatkuvan tilauksesi milloin vain ilmoittamalla siitä meille sähköpostia.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi