">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Alpakan II-laatuinen raakavilla, 100 g

6,00 €
sis. 24 % ALV

II-laatuista alpakan raakavillaa askarteluun, huovutukseen, lelujen ja tyynyjen täytteeksi. Kakkoslaatuinen raakavilla on lyhyempää ja karkeampaa sekoitetta.

II-laatuista alpakan raakavillaa askarteluun, huovutukseen, lelujen ja tyynyjen täytteeksi. II-laatuinen raakavilla on lyhyempää ja karkeampaa sekoitetta. Erässä saattaa olla myös eripituisia kuituja. Alpakan raakavilla on tilamme omien alpakoiden tuottamaa.

Villa on kevyesti puhdistettu eli isoimmat roskat on poistettu, mutta villaa ei ole pesty eikä muutenkaan käsitelty. Alpakan raakavilla soveltuu erinomaisesti huovutettavaksi sekä monenlaisiin askarteluihin ja käsitöihin.

Raakavillat myydään 100 gramman erissä.


HUOM! Alpakan raakavillat myydään ns. luonnonpuhtaana. Villasta on käsin poistettu isoimmat roskat, mutta villassa saattaa olla jäljellä pölyä ja pienempiä roskia, kuten heinänsiementä tms.


HUOM! Meiltä myös vuokrattavissa karstamyllyjä, jolla saat nopeasti ja kätevästi raakavillat jatkokäsiteltyä. Kysy lisää!


Ajoittain kerintöjen yhteydessä saatavilla myös I-laatuista alpakan- ja lampaanvillaa. Kysy posti@kampintila.com tai verkkokaupan yhteydenottolomakkeella.


Tuottaja Kampin Tila

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi
Muut vaihtoehdot