">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Anne Vierimaa

Islantilainen villa - Neulo ja virkkaa (Kovakantinen kirja)

24,95 €
sis. 24 % ALV

Vain 1 tuotetta jäljellä!

Islantilainen villa - neulo ja virkkaa on monipuolinen neuleohjekirja täynnä toinen toistaan kauniimpia neuleohjeita: kaarrokeneuleita, huiveja ja asusteita.

Islantilainen villa - neulo ja virkkaa on kirja, jonka inspiraation lähteenä ovat luonnon kauniit värit, muodot ja tunnelma. Kirjan kaikki ohjeet on suunniteltu islantilaisista villalangoista.

Anne Vierimaa on koonnut noin kahdenkymmenen ohjeen kokonaisuuden monen tasoisille neulojille sekä virkkaajille ja kirjasta löydät ohjeita villatakkeihin, -paitoihin, huiveihin, tossuihin, säärystimiin, pantaan, lapasiin, peittoon ja hauskaan virkattuun laukkuun. Annella on vankka kokemus käsityöohjeiden tekemisestä ja hänen ammattitaitonsa sekä innostuksensa luonnosta näkyy selkeästi myös tässä kirjassa. ”Luonto ja sen muodot, värit, kauneus, jopa karut myrskyt muotoutuvat käsissäni lämmittäviksi villapuseroiksi, -takeiksi ja asusteiksi. Nouseva myrsky, jonka voimasta rannalle kiinnitetyt veneet heiluvat ja kettingit kilisevät inspiroivat minua suunnittelemaan Myrsky-villapaidan. Metsän kuiskaus -villatakissa havunneulaset kietoutuvat kauniisti yhteen. Keltamo-villatakin kuviosta löytyy kauniita niityn kukkia. Ruusutarha-, Valossa kasvaneet - ja Syysleimu-mallien ideat löytyivät äidin puutarhasta. Sarastus-huivin kuviossa voit nähdä auringon nousun ja Ohdakkeet-puserossa ylväät ohdakkeen kukat seisovat syysauringon paisteessa.Käsityöt ovat lapsesta saakka olleet intohimoni. Nyt nelikymppisenä voin todeta, että elämäni polku on tuonut minut juuri siihen työhön, mikä tekee minut onnelliseksi. Saan suunnitella käsityöohjeita, värjätä lankoja ja omistan pienen lankaputiikin. Toivon teille tätä onnellisuuden tunnetta tämän kirjan myötä, käsitöiden tuomaa iloa. Kiedo lankaa lenkeiksi ja silmukoiksi, anna langan juosta sormiesi lomassa ja kietoudu islantilaisen villalangan lumoihin. Kurkista kirjan sisään ja inspiroidu!


Kirjailija: Anne Vierimaa

Kustantaja: Readme.fi

Sidosasu: Kovakantinen

Julkaisukuukausi: lokakuu 2021

Sivumäärä: 200

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi
Muut vaihtoehdot