">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Istex

Istex Alafosslopi, paksu islantilaisvillalanka, 100 g / 100 m

7,95 €   6,76 €   Alennus
sis. 24 % ALV

Istex Álafosslopi on rouhea ja paksu islantilainen villalanka, josta neulot upeat islantilaisneuleet, jossa taatusti tarkenee! Puikkosuositus 5,5 - 6,5 mm

Islantilaisen villan ominaisuudet tekevät Alafosslopista erityisen sopivan etenkin ulkoilukäyttöön, ja Islannissa Alafosslopista neulotut neuleet ovatkin perinteisesti ulkovaatteita. Perinteinen islantilainen villapaita on paitsi kaunis, myös hyvin lämmin, kevyt ja hengittävä.

Jos et löydä haluamaasi väriä valikosta, KYSY posti@kampintila.com. Lankapuodin valikoima saattaa poiketa verkkokaupan valikoimasta.

Materiaali 100 % islantilainen villa

Koko 100 g / n. 100 m

Langan paksuus Bulky

Puikkosuositus 5,5 - 6,5 mm

Neuletiheys 13 s / 10 cm

Hoito-ohje: Tarvittaessa käsinpesu haaleassa vedessä (30°C), käytä mietoa villapesuaineliuosta. Liota neuletta n. 10 min ja huuhtele sen jälkeen perusteellisesti haalealla vedellä. Puristele hellästi enimmät vedet vaatteesta. Älä hankaa neuletta äläkä kierrä sitä vaan purista siitä vesi pyyhkeen sisällä. Muotoile neule hellävaraisesti mittoihinsa ja kuivaa tasolla, älä ripusta.

Vinkki: Voit halutessasi lisätä viimeiseen huuhteluveteen esimerkiksi villanhoitoainetta tai tilkan etikkaa. Näin saat neuleesta pehmeämmän.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi