">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Istex Einband, ohut islantilaisvillalanka, 50 g / 250 m

4,60 €   4,37 €   Alennus
sis. 24 % ALV

Istex Einband on ohut, pitsivahvuinen villalanka 100% islantilaista villaa. Puikkokoko 2,5 - 6,0 mm.

Lace-vahvuisesta Einband-langasta neulot kevyet ja kauniin ilmavat puserot, huivit ja muut asusteet, joissa on kaikki villan hyvät ominaisuudet.

Ohuesta villalangasta valmistetut tuotteet sopivat loistavasti ympäri vuoden käytettäväksi. 100% villasta valmistettu ohutkin neule on lämmin, mutta ei hiosta.

Einband-langasta neulottu tuote saattaa uutena tuntua ehkä hieman kovalta ja karkealta, mutta pesun jälkeen siitä valmistettu neule pehmenee.

Valmistajan vinkki: langasta tehdyt käsityöt venyvät, joten lopullinen koko voidaan määrittää vasta pesun jälkeen. Jotta varmistat oikeat mitat valmiille neuleelle, tee ensin mallitilkku, kastele se ja kuivaa mittoihinsa. Määritä tiheys tästä mallitilkusta. Puikkokoko riippuu tietysti myös siitä, kuinka tiiviis tai ilmava neulepinnan haluaa olevan.

Materiaali 100 % islantilainen villa

Lankakerä 50 g / 250 m

Langan paksuus Lace

Puikkokoko 2,5 - 6,0 mm

Neuletiheys 30 s/10 cm: puikkokoko 2½ mm. Neuletiheys 17 s/10 cm: puikkokoko 4 mm. Neuletiheys 15 s/10 cm: puikkokoko 6 mm.


Hoito-ohje: Useimmiten villavaatteelle riittää tuuletus. Tarvittaessa käsinpesu haaleassa vedessä (30°C). Liota neuletta n. 10 min ja huuhtele sen jälkeen perusteellisesti haalealla vedellä. Puristele hellästi enimmät vedet vaatteesta. Muotoile neule hellävaraisesti mittoihinsa ja kuivaa tasolla, älä ripusta roikkumaan ettei neule veny.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi