">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Istex

Istex Lettlopi islantilainen villalanka 50 g / 100 m

4,90 €
sis. 24 % ALV

Léttlopi on monikäyttöinen islantilainen villalanka, joka soveltuu aivan kaikenlaisiin käsitöihin, mutta erityisen suosittu se on islantilaisneuleissa.

Lettlopi on perusvahvuinen islantilainen villalanka, josta neulottu vaate on kevyt mutta lämmin. Islantilaisen villan ominaisuudet tekevät siitä sopivan myös ulkoilukäyttöön. Léttlopi on monikäyttöinen islantilainen villalanka, joka soveltuu aivan kaikenlaisiin käsitöihin, mutta erityisen suosittu se on islantilaisneuleissa. Islantilainen kirjoneulepaita on lämmin, kevyt ja hengittävä ja tietysti kaunis!


Paksuudeltaan Léttlopi on puolet suositun islantilaisneuleisiin käytettävän Álafosslopin paksuudesta. 

Jos sinulla on keskeneräinen työ ja tarvitset lisää samanväristä lankaa, tarkista vyötteestä värikoodi. Jos et löydä haluamaasi väriä valikosta, KYSY posti@kampintila.com! Lankapuodin valikoima saattaa poiketa verkkokaupan valikoimasta!

Materiaali 100 % islantilainen villa

Koko/ juoksevuus 50 g = n. 100 m

Langan paksuus Aran Puikot 4–5 mm

Neuletiheys 18 s / 10 cm

Hoito-ohje: Tarvittaessa käsinpesu haaleassa vedessä (30°C) ja käytä mietoa villapesuaineliuosta. Liota neuletta n. 10 min ja huuhtele sen jälkeen perusteellisesti haalealla vedellä. Puristele hellästi enimmät vedet vaatteesta. Älä hankaa neuletta äläkä kierrä sitä vaan purista siitä vesi pyyhkeen sisällä. Muotoile neule hellävaraisesti mittoihinsa ja kuivaa tasolla, älä ripusta. 

Vinkki: Voit halutessasi lisätä viimeiseen huuhteluveteen esimerkiksi villanhoitoainetta tai tilkan etikkaa. Näin saat neuleesta pehmeämmän. Tämä on tuotteen pidempi kuvaus. Käytä tätä antaaksesi paremman kuvauksen tuotteestasi.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi