">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Istex

Istex Plötulopi, kierteetön hahtuvalanka, 100 g / 300 m

7,90 €
sis. 24 % ALV

Istex Plötulopi on islantilainen kehräämätön, yksisäikeinen hahtuvavillalanka, josta neulot ihanan ilmavat islantilaisneuleet ja muut pehmeät villa-asusteet.

Istex Plötulopi on islantilainen kehräämätön, yksisäikeinen hahtuvavillalanka, josta neulot ihanan ilmavat islantilaisneuleet, kaarrokeneuleet ja villa-asusteet.

Monikäyttöinen Istex Plötulopi on yksisäikeista hahtuvalankaa kiekolla. Lankaa on mukava neuloa ja pitkien kuitujensa ansiosta Plötulopi on erinomainen lanka lämpimiin, pehmeisiin ja aikaa kestäviin villaneuleisiin. Poimi omasi Plötulopi hahtuvalankojen kauniit värivaihtoehdoista!

Vaikka Plötulopi onkin ehdottomasti parhaimmillaan perinteisissä islantilais- ja kaarrokeneuleissa, soveltuu se erittäin hyvin myös vauvan villavaippahousuihin, villalapasiin, töppösiin, muhkeisiin myssyihin ja erilaisiin huovutettaviin neuletöihin.

Kehräämätön, kierteetön lanka yksinkertaisena saattaa olla hieman haurasta neuloa ja jos säie katkeaa, älä solmi lankaa, vaan aseta langanpäät limittäin noin 5-10 senttimetrin matkalta ja hierrä varovasti säikeitä toisiinsa. Näin saat liitoskohdan tasaiseksi ja kestäväksi. Monesti yksisäikeistä hahtuvalankaa neulotaan kahdella tai kolmella säikeellä useammalta kiekolta.

Hahtuvasta voi myös kehrätä lankaa!

Puikkokoko: 4½ mm yksisäikeisenä neulottaessa ja 5½ mm kaksisäikeisena neulottaessa

Koko: 100 g = n. 300 m, DK

Neuletiheys: 1 ply (yksisäikeisenä): 19 s = 10 cm, 2 ply (kaksisäikeisenä) : 14 s = 10 cm

Hoito-ohje: Ensisijaisesti tuuletus, hellävarainen käsinpesu viileässä vedessä, tasokuivatus.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi