">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Islantilaisneuleisiin pehmeä Istex Spuni merinovillalanka, 100g / 190m

9,90 €
sis. 24 % ALV

Istex Spuni on kutittamaton, huikean pehmeä 100% merinovillalanka, joka soveltuu suoraan käytettäväksi Lettlopin neulemalleihin. 100 g kerä. Puikkosuositus: 4,5

Islantilaisneule houkuttaisi, mutta tavalliset villalangat tuntuvat kutittavalta? Istex Spuni on ihana, huikean pehmeä 100% merinovillalanka, joka soveltuu suoraan käytettäväksi Lettlopin neulemalleihin, sillä se on paksuudeltaan ja neuletiheydeltään Lettlopia vastaava lanka. 

Istexin merinovillainen Spuni on ihana, iholla miellyttävän tuntuinen ja kutittamaton vaihtoehto. Spuni on kauniin sileä ja huikean pehmeä 100% merinovillalanka, joka soveltuu suoraan käytettäväksi Lettlopin neulemalleihin, sillä se on paksuudeltaan ja neuletiheydeltään Lettlopia vastaava lanka. Spuni on erinomainen lankavalinta silloin, kun islantilaiset villalangat tuntuvat liian kovilta tai karheilta. Varsinkin lapset arvostavat Spuni-merinovillalangan pehmeyttä!

Istex Spuni-langan laadukas villa on peräisin Etelä-Amerikasta. Merinovillalanka on pehmeää, lämmintä ja kestävää. Superwash-käsittelyn ansiosta neuleet voidaan pestä myös pesukoneessa, mikä tekee langasta varsin mainion käytettäväksi lastenvaatteisiin ja arkikäyttöön tarkoitettuihin neuleisiin.

Valikoimissamme myös Spuni 50 gramman kerä.

Materiaali: superwash 100 % merinovilla

Koko/ juoksevuus: 100 g / 190 m

Langan paksuus: Aran

Puikkosuositus: 4,5 - 5 mm

Neuletiheys: 18 s ja 24 krs / 10 cm

Pesusuositus: Tuuletus, konepesu 30 asteessa

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi
Muut vaihtoehdot