Käsityökauppasi verkossa
Jaara, mukavan paksu alpakkavillasukka pitkällä varrella, väri harmaa
Jaara, mukavan paksu alpakkavillasukka pitkällä varrella, väri harmaa

Jaara, mukavan paksu alpakkavillasukka pitkällä varrella, väri harmaa

24,95 €
sis. 24 % ALV
Laadukkaasta alpakkasekoitelangasta neulottu pitkävartinen, pehmeä ja lämmin alpakanvillasukka. Sukassa on miellyttävä, pidempi ja hyvin joustava varsi. 
Saatavuus 4 kpl

Jaara alpakanvillasukat ovat sisäpuolelta miellyttävän pehmeää froteeneulosta, joka lämmittää ja samalla vaimentaa iskuja kävellessä. Alpakkasukka sopii erinomaisesti ympärivuotiseen arkikäyttöön; se lämmittää, mutta ei hiosta. 

Alpakan villa on hengittävää, kevyttä ja silkinpehmeää, ja siksi se onkin juuri mainio sukkamateriaali. Villan ontto kuitu toimii lämpöominaisuuksiensa vuoksi erityisen hyvin viileillä keleillä, mutta sen erinomainen hengittävyys ja hiostamattomuus tekee siitä loistavan materiaalin ympärivuotiseen käyttöön. Tämä paksumpi alpakanvillasukka on täydellinen valinta kerrospukeutumiseen! 

Kerrospukeutuminen on paras keino ehkäistä jalkojen palelua. Pue alle ohut alussukka ja päälle paksumpi alpakanvillasukka; hiostamaton alpakanvillainen alussukka siirtää kosteutta iholta, jolloin jalat pysyvät kuivana ja lämpöisenä. Alpakanvillasukat soveltuvat myös useimmille villa-allergikoille, sillä materiaali ei sisällä lanoliinia. 

Varren pituus koossa 39-42 on noin 24cm.

Materiaali:

80% alpakkavilla

15% polyamidi

5% elastaani

Hoito: Tuuletus, pesu 30 astetta hienopesu tai käsinpesu, ei rumpukuivausta

Kaikilla raaka-aineilla Öko-Tex 100 standardi. Tämä on Suomessa valmistettu avainlipputuote!

Valmistaja Sukkamestarit Oy

Arvosana