">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Järbo

Järbo Alpacka Solo, 50 g / 167 m

8,50 €
sis. 24 % ALV

Pehmeä ja miellyttävä alpakkalanka puhtailta Perun tasangoilta. Tästä ihanasta langasta neulot kauneimmat neuleet, vauvan nutut tai lämpimimmät unisukat.

Alpakanvillalanka on materiaalina verraton, sillä se toimii viileillä keleillä lämmittäen, mutta hengittävyytensä ansiosta se ei hiosta ja näin ollen neuletuotteet sopivat päivittäiseen, ympärivuotiseen käyttöön.

Alpakkalangasta neulottu neule on kutittamaton ja mukava päällä, materiaali on joustavaa ja kestää käyttöä ja aikaa. Laadukas alpakkalanka sopii puhtautensa ja luonnonmukaisuutensa vuoksi erityisesti herkkäihoisille henkilöille sekä vauvan ja lasten neuletuotteisiin. Alpakkalanka on pitkän ja sileän kuitunsa ansiosta iholla hyvin miellyttävän tuntuista eikä se yleensä kutita.

Perussa alpakat elävät avoimilla tasangoilla vuoristossa, ja koska ne elävät luonnon tarjonnan varassa, niillä ei ole juuri mitään vaikutusta ympäristöön. Alpakan villa on korkealaatuista ja sillä on monia hyviä ominaisuuksia. Jos etsit upeaa ekologista ja kestävää villalankaa, voit hyvällä omallatunnolla valita Järbon Alpacka Solon.

Materiaali: 100 % alpakka

Koko: kerä 50 grammaa = 167 m

Paksuus: DK/ Sport

Neuletiheys: 23-24 s/31 krs = 10 cm

Puikkosuositus: 3,5 mm, virkkuukoukku 3 - 4 mm

Hoito: Tuuletus, tarvittaessa käsinpesu viileässä vedessä. Tasokuivaus. Myös kemiallinen pesu mahdollinen.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi