">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Järbo Lin Pellavalanka, 100 g / 200 m

19,95 €
sis. 24 % ALV

Ylellinen, himmeän kiiltävä Järbo Lin on laadukas, perinteistä pellavan tuntua huokuva 100% pellavalanka kauniissa väreissä. Puikot 3 mm.

Onko suunnitelmissasi kauniin kepeät asusteet tai vaikkapa sisustustekstiilit, tyynyn päälliset tai shaalit? Järbo Lin pellavalanka on mainio valinta näihin kaikkiin. 

Pellava on perinteisesti hyvin suosittu materiaali kesäisissa vaatteissa ja asusteissa, mutta tämän langan upean hillityn kiillon ja kauniiden värien ansiosta lanka soveltuu erinomaisesti myös juhlavampiinkin neuleisiin materiaaliksi tai ylellisen näyttäviin kodin sisustustekstiileihin. Materiaali pehmenee käytössä ja ajan saatossa pellavaneulos vain paranee.

Järbon pellava on pehmeintä, jonka olet koskaan tuntenut! Pellavan ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta pellavaneulos on tuntuu ihoa vasten miellyttävältä, on ilmavaa ja laskeutuu kauniisti. Kokeile monikäyttöistä ja kestävää pellavalankaa! Holma Helsingland on työskennellyt pellavan parissa jo useiden sukupolvien ajan ja he todella osaavat asiansa.

M-kokoiseen kesätoppiin tarvitset noin kolme vyyhtiä lankaa.

Materiaali: 100% pellava

Koko/ juoksevuus: 100 g = 200 m, worsted

Puikko- ja virkkuukoukkusuositus 3,0 mm

Neuletiheys: 23 x 32 = 10 cm

Virkkaus tiheys: 18 x 23 v = 10 cm

Valmistaja Järbo Garn


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi