">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Suloisen pehmeä Järbo Tencel Raggi villasukkalanka, 100 g / 266 m

8,90 €   8,45 €   Alennus
sis. 24 % ALV

Täysin luonnollinen, muoviton Järbo Tencel Raggi (DK) on pehmeä ja hieno, kutittamaton sukkalanka. Neulo kuviosukat näppärästi vain yhdellä langalla!

Kauniisti kiiltävä, joustava ja täysin luonnollinen Järbo Tencel Raggi -sukkalanka koostuu aidosta, käsittelemättömästä villasta sekä ekologisesta tencelistä. Hauskasti itseraidoittuvat värit! Neulo raita- tai kuviosukat näppärästi vain yhdellä langalla.

Täysin muoviton Järbo Tencel Raggi on pehmeä ja hieno sukkalanka, jolla neulot tulevaisuuden sukat, jotka ovat paitsi ympäristöystävälliset, myös kestävät ja erittäin tyylikkäät. Miellyttävä ja kutittamaton materiaali, sekä huikean upeat värit tekevät langasta lyömättömän ykkösmateriaalin tulevan kevään villasukkiin.

Ekologinen, muoviton Tencel, toiselta nimeltään lyocell on mielenkiintoinen, täysin luonnollinen eucalyptus-puun kuitu, joka löytyy nopeasti kasvavasta energiametsästä peräisin olevasta FSC-sertifioidusta selluloosasta. Tencelin valmistusprosessi on ekologisempi kuin monilla muilla selluloosamuuntokuiduilla. 

Materiaali: 75% villa, 25% Tencel™ (Lyocell)

Koko/ juoksevuus: Kerä 100 g = 266 m

Vahvuus: DK

Puikkosuositus: 3 mm

Neuletiheys: 25 m x 33 v = 10 x 10 cm

Pesusuositus: Hellävarainen käsinpesu, ei huuhteluaineita, tasokuivatus.

Valmistaja: Järbo Garn AB

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi