Jussilan Luomutilan aito Lampaantalja
Jussilan Luomutilan aito Lampaantalja Jussilan Luomutilan aito Lampaantalja Jussilan Luomutilan aito Lampaantalja Jussilan Luomutilan aito Lampaantalja
Jussilan Luomutila

Jussilan Luomutilan aito Lampaantalja

Jussilan luomutilan lampaantalja sopii moneen käyttöön ja on kestävä, ekologinen valinta! Katso kuvat ja poimi omasi!

120,00 €
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Ihanat, muhkeat ja tiiviskarvaiset lampaantaljat sisustukseen, lämmikkeeksi tai vaikkapa lemmikille pediksi. 


Taljojen villa on paksua ja tiivistä. Nahka on napakkaa ja hyvin paikoillaan pysyvää, jolloin taljat soveltuvat hyvin myös lattialla käytettäväksi. Lampaantaljan villa on puhdasta luonnonkuitua, joka tuntuu heti lämpimältä. Aidon villan ansiosta talja on kylmällä ilmalla lämmin ja kuumalla viileä eikä hiosta. Aito ja laadukas villatalja hylkii likaa ja kestää käytöstä riippuen kulutusta jopa vuosikymmenten ajan. 

Lampaantaljan käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja taljat ovatkin erityisen suosittuja vauvaperheissä niiden uskomattoman lämmön ja pehmeyden vuoksi! Niitä voidaan käyttää mm. vauvojen vaunuissa, rattaissa ja pulkassa, sisustuksessa, pyörätuolissa lämmikkeenä ja painehaavojen ehkäisyyn, auton penkille, lemmikin alustaksi tai vaikkapa hevosen satulan alla satulahuopana.

Lampaan talja on aito luonnontuote ja lihantuotannon sivutuotteena ekologinen valinta.   Huomaathan, että jokainen talja on yksilöllinen ja niin nahassa kuin karvassakin on yksilöllisiä eroja. 

Valikoimamme Jussilan luomutilan taljoissa on upean tummat sävyt, jotka sopivat sisustukseen kuin sisustukseen. Värit ovat kauniin vivahteikkaita ja jokainen talja on uniikki:Mustanruskea talja on suurikokoinen talja. Kuitu on paikoin melko pitkää. Koko 115 x 85 cm

Tummanruskea talja on kauniin tiivisvillainen ja tuuhea. Koko 110 x 75 cm.


Musta talja on erityisen upea. Hieman pienikokoisempi, mutta villakuitu on kiiltävää, tuuheaa ja paikoin liki 30 cm pitkää! Harvinainen talja! Koko 85 x 60 cm.Taljan puhdistus: Talja puhdistetaan tuulettamalla tai lumipesulla. Vaikeimpien tahrojen puhdistukseen suositellaan kemiallista pesua.


Tuottaja Jussilan Luomutila, Janakkala.
Lampaantaljan hoito-ohje (Suomen lammasyhdistys)

  • Yleensä taljan hoidoksi riittää tuuletus ja pudistelu ulkoilmassa.
  • Taljan voi “pestä” pakkaslumessa. Talja jäähdytetään ennen lumipesua kastumisen estämiseksi.
  • Litistyneen suoravillaisen taljan voi kuohkeuttaa harjaamalla.
  • Taljaa ei saa kastella, sillä se kovettuu kastuttuaan. Kovettunutta taljaa voi yrittää pehmentää hieromalla ja rutistelemalla. Apuna voi käyttää myös huonekaluille tarkoitettua nahanhoitoainetta.


Samankaltaiset tuotteet