">

 Käsityökauppasi verkossa

Ostoskori

Pirtin Kehräämö

UUTUUS! 2-säikeinen Villanka Villasilkkilanka, 180 tex, 100 g / 270 m

11,90 €
sis. 24 % ALV

Silkki ja villa -miten ihana materiaalisekoitus! Nyt myös 180 tex x2 -vahvuudessa kaksisäikeisenä.

Ylellisestä villasilkkilangasta neulot ja virkkaat suloiset unisukat, kauneimmat huivit, myssyt ja muut asusteet, pehmoiset vauvannutut tai vaikkapa kauniin torkkupeiton.

Villasilkkilangassa yhdistyvät villan ja silkin hienot ominaisuudet; silkki tuo lankaan ylellisen pehmeää, kaunista kiiltoa sekä hieman viilentää ja lampaanvilla tuo lankaan kuohkeutta sekä lämmittävää ja kosteutta sitovia ominaisuuksia. Silkki tekee langasta niin miellyttävän tuntuisen ihoa vasten, että se käy herkemmällekin iholle ja on erityisen ihana lankavalinta esimerkiksi vauvojen neuleisiin sekä laadullisesti vaativampiin neuleprojekteihin. Tämä kaksisäikeinen keskipaksuinen lanka sopii niin neulottavaksi kuin virkattavaksi. Lanka on miellyttävää neuloa ja 270 metrillään on mukavan riittoisaa. Kaksisäikeisestä langasta neulottu neulos on kauniisti laskeutuvaa.

Langassa on käytetty ekologista kierrätyssilkkiä. Villasilkkilangan upea eläväpintaisuus on saatu sekoittamalla tummaan villakuituun valkeaa silkkiä.

Villasilkkilanka on mainio valinta myös värjäykseen! Silkki ottaa väriä hieman eri tavalla kuin villa, joten lopputuloksena on eläväinen, meleeratun sävyinen lanka. Kokeile ja ihastu!!

Väri: meleerattu tummanharmaa

Materiaali: 70 % suomalaista lampaanvillaa, 30 % kierrätyssilkkiä

Vyyhtikoko: 100 g = n. 270 m

Vahvuus: Sport

Paksuus: 180 tex x2

Puikkosuositus: 3 - 4 mm

Pesusuositus: Käsinpesu, villapesu

Valmistaja: Pirtin Kehräämö

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi